Το κέρδος των φετινών μονοθέσιων στην πράξη (video)

Embed video: 

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Πως και που κερδίζονται 3’’ περίπου στην πίστα της Βαρκελώνης το 2017 σε σχέση με το 2016; Χάμιλτον και Μπότας on board σε ένα αποκαλυπτικό video.  

Τα κατά πολύ φαρδύτερα ελαστικά που φορούν φέτος τα μονοθέσια της F1 έχουν βελτιώσει πολύ την ταχύτητα μέσα στη στροφή και φυσικά και τους χρόνους, που τόσο στις πρώτες, όσο και στις δεύτερες δοκιμές στη Βαρκελώνη, χωρίς τα νέα αυτοκίνητα να έχουν δώσει ακόμα το 100% των δυνατοτήτων τους, είναι περίπου 3’’καλύτεροι.

Στο video που ακολουθεί μπορούμε να δούμε παράλληλα  δύο γύρους στην πίστα της Βαρκελώνης. Αριστερά, από το 2016, ο γύρος που έδωσε στον Λιούις Χάμιλτον την pole position με 1: 22.000 και  δεξιά, από το 2017, ο γύρος του Βαλτέρι Μπότας  με 1: 19.310, από τη δεύτερη ημέρα της δεύτερης περιόδου των δοκιμών .

Στις πρώτες στροφές είναι άμεσα εμφανές πόσο πιο γρήγορη είναι  η W08 σε σύγκριση με την προκάτοχό της  W07, καθώς πόσο διαφορετικά είναι τα σημεία των φρένων.

Παρά το γεγονός ότι ο χρόνος του Χάμιλτον έγινε με τα μαλακά ελαστικά, ενώ ο Μπότας τον πέτυχε με τα υπέρ μαλακά ενώ δεν γνωρίζουμε και το φορτίο καυσίμου του Μπότας, βλέπουμε ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές, που δεν θα μπορούσαν να ανατραπούν σε καμία περίπτωση. 

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy