Υπάρχει πρόβλημα

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Η Ανόρθωση ήταν κατώτερη από την Ομόνοια και δίκαια δέχθηκε την ήττα με 2-0.

Αξιοσημείωτο όμως είναι το γεγονός πως στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος η Κυρία είναι τ δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα, με αποτέλεσμα να πάρει μόλις ένα βαθμό, από τους εννιά διαθέσιμους.

Ο Ρόνι Λέβι έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους ποδοσφαιριστές αλλά αυτοί δεν ανταποκρίθηκαν με αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να δημιουργεί εύκολα ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Παναγή. Η μεσοεπιθετική γραμμή των κυανολεύκων είχε μεγάλο πρόβλημα με τον Κολούνγκα να βγαίνει νωρίς από το γήπεδο αφού δεν βοήθησε και τον Καμπρέρα να κάνει ένα σουτ στο δοκάρι. Η είσοδος του Ράγιος βοήθησε κάπως την ομάδα αλλά αυτό που προβληματίζει τον Ισλαηλινό τεχνικό είναι το γεγονός πως δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

Σίγουρα το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης δεν έχουν κίνητρο στους αγώνες πρωταθλήματος, επηρεάζει κάπως αλλά αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τέτοιες εμφανίσεις.

timosnik's picture

Τίμος Νικολάου