Η Ομόνοια «σήκωσε» το τρόπαιο του πρωταθλητή

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Μεγάλες στιγμές για την πετοσφαιρική Ομόνοια. Την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 σε φιλικό παιχνίδι – φιέστα με την Εθνική Ανδρών στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία»  η ομάδα σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή που ήταν το 3ο συνεχόμενο. Η απονομή έγινε από τον πρόεδρο της ΚΟΠΕ Δρ.Μιχάλη Κρασιά στον αρχηγό Σωτήρη Πετρακκίδη.

Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι η Ομόνοια παρουσιάστηκε με κόκκινες εμφανίσεις στη φιέστα τίτλου.  Η πρωταθλήτρια ομάδα της Ομόνοιας με προπονητή τον Σάββα Σάββα και βοηθό τον Γιαννάκη Χριστοφόρου  αποτελείτο από τους: 1. Αχιλλέας Πετρακκίδης. 2. Κύπρος Καπνίσης. 3. Σωτήρης Πετρακκίδης. 5. Γκρέγκορι Πέτερς. 8. Κωνσταντίνος Παφίτης, 9. Αντριάνο Λαμπ(Βραζιλία), 10. Κυριάκος Αδάμου. 11. Ροντρίγκο (Βραζιλία). 12. Αγγελος Αλεξίου. 15. Μαρίνος Παπαχριστοδούλου. 16. Λουγκάνετς (Βραζιλία). Μέχρι τον Ιανουάριο την ομάδα ενίσχυσαν οι Φερέιρα (Βραζιλία) και Δημήτρης Αποστόλου που μεταγράφηκε στην Ανόρθωση.

Το φιλικό ήταν «φιέστα» για την Ομόνοια, αλλά και ένα πολύ δυνατό τεστ για την Εθνική Ανδρών ενόψει των υποχρεώσεών της στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τσεχίας και στους ΑΜΚΕ του Σαν Μαρίνο.

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy