Γεωργιάδης στο Balla: «Το λιγότερο που αξίζαμε ήταν η Ευρώπη»

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Πολύ κοντά στην εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου είναι η ΑΕΛ μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσης και το +5 από την Ομόνοια. «Είναι το λιγότερο που μπορούσαμε να πάρουμε», δήλωσε στο Balla ο Γιώργος Γεωργιάδης. Δείτε τι λέει για την Ευρώπη και το μέλλον του.

Ο Ελλαδίτης άσος μίλησε στο Balla μετά τη νίκη της ΑΕΛ επί της Ανόρθωσης, νίκη που φέρνει την ομάδα της Λεμεσού μία ανάσα από την έξοδο στην Ευρώπη. Αυτό παραδέχτηκε και ο Γιώργος Γεωργιάδης στις δηλώσεις του.

«Ήταν ένα παιχνίδι που γνωρίζαμε πως αν κερδίζαμε θα ήμασταν κατά 80% στην Ευρώπη, αφού και την επόμενη εβδομάδα η Ομόνοια έχει ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά σε κάθε περίπτωση πλέον όλα είναι στα πόδια μας. Είμαστε 5 βαθμούς μπροστά, είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά μέχρι να τελειώσει και μαθηματικά, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι», είπε στο Balla.

Δίκαιη ανταμοιβή, εφόσον «σφραγιστεί» το ευρωπαϊκό εισιτήριο, δεδομένου ότι σχεδόν όλη τη σεζόν η ΑΕΛ βρισκόταν μέσα στις ευρωπαϊκές θέσεις; «Θεωρώ ότι είναι το λιγότερο που μπορούσαμε να πάρουμε η τέταρτη θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο, γιατί η αλήθεια είναι ότι στον πρώτο γύρο ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, είχαμε κάνει μία πάρα πολύ καλή πορεία. Αν και τα χαλάσαμε στον δεύτερο γύρο, θεωρώ ότι μία θέση στην Ευρώπη την αξίζαμε 100%», απάντησε.

Το συμβόλαιο του Γιώργου Γεωργιάδη λήγει στο τέλος της σεζόν. Πού βρίσκεται το μέλλον του; «Θα γίνουν τώρα κάποιες συζητήσεις, να κριθεί πρώτα και μαθηματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πέρασα έναν όμορφο χρόνο στην ΑΕΛ, δέθηκα με την ομάδα, ο κόσμος με έχει δεχτεί πολύ καλά στη Λεμεσό, αλλά οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, αυτό που μένει είναι η ΑΕΛ. Θα δούμε τι θα γίνει», είπε ο Ελλαδίτης άσος.

Από τη στιγμή που η ΑΕΛ βρίσκεται μία ανάσα από την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου θα μπει σε πιο γρήγορους ρυθμούς και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν που ήδη έχει αρχίσει με κάποιες ανανεώσεις. Στο χορό των ανανεώσεων αυτών αναμένεται να μπει σύντομα και ο Γιώργος Γεωργιάδης, από τους πιο σταθερούς και πολύτιμους παίκτες της ομάδας τη φετινή χρονιά και σίγουρα χρήσιμος και για την ΑΕΛ της νέας σεζόν. 

fcbarca's picture

Ειρήνη Σπυροπούλου