Επιστολή Παπαχαραλάμπους προς ΚΟΕ: «Πήγε στην αστυνομία το θέμα»

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Επιστολή προς την ΚΟΕ έστειλε ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους αναφορικά με το έλλειμμα για τη διοργάνωση των ΑΜΚΕ το 2009 και τον έλεγχο των λειτουργικών δαπανών για τα έτη 2006-2015.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή:

«Αγαπητοί Πρόεδρε κ΄ Μέλη,

ΘΕΜΑ:

Έλεγχος για το έλλειμμα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ) για τη διοργάνωση των Μικρών Κρατών Ευρώπης (ΑΜΚΕ) το 2009 και έλεγχος των λειτουργικών δαπανών για τα έτη 2006-2015.

Με την επιστολή μου αυτή θέλω να σας αναφέρω τα ακόλουθα.

Στην εκλογική συνέλευση της ΚΟΕ στις 11.11.2016 δεν επετράπη η συζήτηση του πιο πάνω θέματος. Δια στόματος Προέδρου ελέχθη ότι οι Ομοσπονδίες θα τύχουν της ανάλογης ενημέρωσης. Δυστυχώς καμία Ομοσπονδία δεν έτυχε ενημέρωσης. Ενώ η ΚΟΕ ασχολείται με άρτους και θεάματα, ένα τόσο σοβαρό θέμα το αγνοεί ή σφυρίζει αδιάφορα παραγνωρίζοντας ότι ο Αθλητισμός θα πληρώσει τεράστιο κόστος.

Αγαπητοί Φίλοι,

Με τον αδέξιο τρόπο που έχετε χειριστεί το όλο θέμα, η υπόθεση οδηγήθηκε στο Τμήμα Ανίχνευσης Εγκλημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, όπου θα πάρει την πορεία του, μια πορεία που δεν έχει γυρισμό. 

Αυτά που γράφω δεν είναι θέσεις μόνο δικές μου αλλά και πολλών άλλων Ομοσπονδιών. Να μη διαφεύγει της προσοχής σας, ότι η κίνηση για εξυγίανση της ΚΟΕ που έγινε το 2016 δεν είχε αμελητέο αριθμό Ομοσπονδιών. Ευτυχώς αυτή η κίνηση παραμένει και θα συνεχίσει να υπάρχει για σκοπούς ελέγχου σας και για το καλό του Αθλητισμού. Είναι θερμή μου παράκληση όπως αν έχετε τη καλοσύνη να ενημερώσετε τις Ομοσπονδίες γιατί το πιο πάνω θέμα κατέληξε στην Αστυνομία.

Αγωνιώ και αναμένω.

Διατελώ
Με εκτίμηση
Ανδρέας Παπαχαραλάμπους
Πρόεδρος Κ.Ο.ΙΠ» 

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy