Νικολάκης, Πατσιάς , Παναγίδης δίδαξαν στο καμπ της ΚΟΠΕ

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το προπονητικό καμπ που διοργάνωσε η ΚΟΠΕ υπό την επίβλεψη του Ελλαδίτη προπονητή Γιάννη Νικολάκη. Το καμπ που έγινε μεταξύ 08-13 Απριλίου  αφορούσε κορασίδες παίκτριες και φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου.

H KΟΠΕ θα θεσμοθετήσει το καμπ με τη διεξαγωγή του σε διάφορες περιόδους. Στα πλάνα είναι η διεξαγωγή αντίστοιχου προπονητικού καμπ και για αγόρια. 

Οι νεαρές παίκτριες προπονούνταν υπό τις οδηγίες του κόουτς Νικολάκη σε τέσσερα γκρουπς, ενώ γίνονταν καθημερινώς δυο πρωϊνές (σ.σ. μια για κάθε γκρουπ) και δυο απογευματινές (σ.σ. μια για κάθε γκρουπ) προπονήσεις. Οι προπονήσει γίνονταν και με τη βοήθεια των Ομοσπονδιακών κόουτς Πέτρου Πατσιά και Κωστάκη Παναγίδη.

Σε ένα διάλειμμα των προπονήσεων οι νεαρές πετοσφαιρίστριες επισκέφθηκαν με τη συνοδεία των προπονητών τους το Λεβέντειο ΜΑουσείο και την εντός των τειχών πόλη της Λευκωσίας.

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy