Δεν τον βαστά ο πάγκος!

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Άλλοτε βασικός, άλλοτε αναπληρωματικός, αλλά σχεδόν πάντα καταλυτικός στο παιχνίδι της ΑΕΛ.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μπαινοβγαίνει στην ενδεκάδα, μολονότι με τις εμφανίσεις του «φωνάζει» πως πρέπει να μονιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα.

Το έδειξε και στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ, όπου πέρασε αλλαγή και έδωσε πνοή στο δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι της ΑΕΛ. Δεν είναι μόνο η φάση του γκολ που ξεκίνησε από τον Ελλαδίτη εξτρέμ, αλλά η γενικότερη παρουσία του και σ’ αυτό το παιχνίδι που «φωνάζει» πως ο Γεωργιάδης αξίζει να μονιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Η συνεισφορά του είναι πολύτιμη και η ικανότητά του να «ζαλίζει» τις αντίπαλες άμυνες τον καθιστά χρήσιμο και απαραίτητο στην ΑΕΛ. Στη ρεβάνς με τον ΑΠΟΕΛ μπήκε στο 54’ και ήταν ο πιο απειλητικός παίκτης προς την αντίπαλη εστία.

Ο Ελλαδίτης εξτρέμ έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα μετά τα Χριστούγεννα, άρχισε τελευταία να παίρνει ξανά συμμετοχές ως βασικός με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ, αλλά με τις εμφανίσεις του φωνάζει πως το ένα φτερό της ΑΕΛ του… ανήκει. 

 

fcbarca's picture

Ειρήνη Σπυροπούλου