Δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Το τελευταίο διάστημα έπεσαν βροχή τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που αναμένεται να διαβούν το κατώφλι εξόδου του Αρχαγγέλου. Κάνιας, Γιαμπερέ, Αστίθ, Μπαράλ κατά κύριο λόγο και όχι άδικα καθώς δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα ειδικά οι τρεις που ήρθαν στο νησί μας τον Ιανουάριο για να κάνουν την διαφορά.

Κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας ξεχώρισε η ανανέωση τους Βινίσιους η οποία ουσιαστικά ελαχιστοποίησε τις εκκρεμότητες με τις ανανεώσεις αλλά εμείς συνεχίζουμε με το θέμα των αποχωρήσεων και πάμε και ένα βήμα πάρα πέρα…

Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δούμε και αποχωρήσεις εκπλήξεις, πράγμα το οποίο θα το μάθουμε μετά τον τελικό του Κυπέλλου.
Αυτό θα γίνει καθώς έχουν εντοπιστεί κάποιοι ποδοσφαιριστές από την ομάδα προγραμματισμού οι οποίοι κρίνονται καλύτεροι και ότι μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο από κάποιους άλλους που είναι ήδη στο ρόστερ.

Μέσα από τις επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές που είναι στα υπόψην θα διαφανεί κατά πόσον θα γίνει εφικτή η κάθοδος τους στην Κύπρο προκειμένου να ενημερωθούν κάποιοι άλλοι για να συνεχίσουν σε άλλες… πολιτείες.

 

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy