Χρίστος Νικολάου στο Βalla: «Τα γήπεδα πάντα γεμάτα»

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Περήφανος για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία της Ανόρθωσης στο Futsal δήλωσε στο Balla, ο εκ των «γερόλυκων» της ομάδας Χρίστος Νικολάου.

 

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στο Balla:

Χρίστο συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος...

«Ήταν το πρώτο τρόπαιο του Τμήματος Φούτσαλ της ομάδας. Νιώθουμε πολύ περήφανοι για αυτό το τρόπαιο και ως Ανορθωσιάτης εγώ προσωπικά νιώθω διπλά περήφανος».

Πήγες να τα παρατήσεις πέρσι, τελικά όμως έμεινες στην ομάδα και φέτος την κράτησες ζωντανή στα πλείστα ντέρμπι...

«Ναι, έγινε η αντικατάσταση και ευτυχώς φέτος τα μόνα προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη χρονιά ήταν οι τραυματισμοί. Είχαμε μια πολύ δυνατή υποστήριξη από το διοικητικό συμβούλιο και με το προπονητή ήμασταν όλοι μια οικογένεια και μια ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, σημασία έχει το σύνολο και ο στόχος».

Πόσο εύκολο είναι να παίζεις σε αυτά τα επίπεδα χωρίς μεγάλο συμβόλαιο; 

«Είναι πολύ δύσκολο το έργο μας. Κανένας Κύπριος ποδοσφαιριστής δεν έχει μεγάλο επαγγελματικό συμβόλαιο. Όλοι οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές έχουν τις δικές τους δουλειές και παίζουν πρώτα για το κέφι τους και μετά για την αγάπη για την ομάδα. Όπως βλέπεις καταφέρνουμε τα γήπεδα να είναι γεμάτα. Ελπίζουμε με την κατάκτηση αυτού του τίτλου να είναι πάντα γεμάτα».

Τι ήταν αυτό που έκανε την Ανόρθωση καλύτερη από τους υπόλοιπους;

«Υπήρξε ανταγωνισμός, αλλά εμείς ήμασταν πιο ομάδα. Ξεχώρισε το ότι ήμασταν πολύ ομαδικοί και σαν αδέλφια. Κανένας δεν έχει να πει για κανένα τίποτα. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας. Πάντα στα δύσκολα ήταν δίπλα μας και τους υπόσχομαι περισσότερες επιτυχίες».

tasostheo2014@gmail.com's picture

Τάσος Θεοδώρου