Αυτός είναι ΠΡΟΕΔΡΟΣ: έκανε τατουάζ το σήμα της ομάδας του!

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο νέος πρόεδρος της Παλέρμο μπήκε με το καλημέρα στις καρδιές των οπαδών της ομάδας καθώς αποκάλυψε το νέο τατουάζ στο κορμί του: το σήμα των ροζανέρι (PHOTOS+VIDEO)!

Ο ιστορικός πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, τόνισε κατά την επίσημη παρουσίαση του διαδόχου του πως η "Παλέρμο είναι σε καλά χέρια" και αν κρίνουμε από τις πρώτες εντυπώσεις, αυτό ισχύει 100%.

 

 

Ο Πολ Μπακαλίνι διαδέχτηκε στον προεδρικό θώκο τον Τζαμπαρίνι μετά από 15 χρόνια του δεύτερου στα ηνία των "ροζανέρι" (πούλησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών σε Αγγλο-Αμερικανικό fund) και κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν οι δύο άνδρες φρόντισε να αφήσει άπαντες με το στόμα... ανοιχτό.

 

 

Και αυτό γιατί στα αμέτρητα τατουάζ που έχει "χτυπήσει" σε όλο το κορμί του φρόντισε να προσθέσει ένα ακόμα λίγες ώρες πριν τη συνέντευξη: αυτό με το σήμα της Παλέρμο, κίνηση που τον έκανε μεμιάς ιδιαίτερα αγαπητό στις τάξεις των τιφόζι της ομάδας αλλά και στον αποχωρήσαντα Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι.

Πηγή:Contra.gr
");

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy