Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο του Νικόλα Ιωάννου

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο «Σκοτεινός» έμαθε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τους όρους του νέου συμβολαίου που υπέγραψε ο Νικόλας Ιωάννου.

 

Συγκεκριμένα ο διεθνής ποδοσφαιριστής που θα ανήκει στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ μέχρι τις 31 Μαΐου 2021 θα αμοίβεται ως εξής...

Η επέκταση του συμβολαίου αρχίζει με τους νέους όρους από το 2017-18 που με βάση το παλιό του συμβόλαιο προνοούσε πολύ χαμηλή αποζημίωση και συγκεκριμένα γύρω στις 65 χιλιάδες ευρώ.

Με την επέκταση καταφέρνει ο διεθνής ποδοσφαιριστής να διπλασιάσει τις απολαβές του που θα είναι περίπου 140 χιλιάδες τη χρονιά και συνολικά για την 4ετία 2017-21 αναμένεται να πάρει γύρω στις 550 χιλιάδες. Με τα σημερινά δεδομένα πρόκειται για πολύ καλό συμβόλαιο που δεν ξεφεύγει από τα λογικά πλαίσια, σύμφωνα πάντα με την αξία του ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα δεν μπήκε ρήτρα στο συμβόλαιο κάτι που σημαίνει ότι ενδεχόμενο ενδιαφέρον από ξένη ομάδα προϋποθέτει την συγκατάθεση του ΑΠΟΕΛ για να συζητήσει ενδεχόμενη μεταγραφή του.
 

Ο Σκοτεινός's picture

Ο Σκοτεινός