ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ «Σκοτεινός»: Τι συμβαίνει σήμερα στη σχέση Παντελή με Τιμούρ;

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Με τα δημοσιεύματα να συνεχίζουν να ποικίλουν αναφορικά με την πιθανότητα νέας συνεργασίας του Παντελή με τον Κετσπάγια στην Ανόρθωση, ο «Σκοτεινός» αφού αξιολόγησε σωστά την κατάσταση σε ό,τι αφορά τη σχέση των δύο εδώ και καιρό, είναι σε θέση να σας ενημερώσει ως ακολούθως.

 

Όταν ο Παντελή επέστρεψε στην προεδρία της Ανόρθωσης είναι αλήθεια ότι μιλούσε με τον Κετσπάγια και μάλιστα βρέθηκαν οι δύο τους και μίλησαν για θέματα της ομάδας.

Με την πάροδο του χρόνου όμως, σταμάτησε εκ νέου η επαφή τους. Από την στιγμή που βγήκε μάλιστα δημόσια ο πρόεδρος και ξεκαθάρισε ότι η Ανόρθωση θα συνεχίσει να έχει στον πάγκο το Ρόνι Λέβι, φαίνεται να «ενοχλήθηκε» ο Τιμούρ και σταμάτησε κάθε δίαυλος επικοινωνίας.

Σήμερα, ο Παντελή φαίνεται να έχει την καλύτερη άποψη για τον Ισραηλινό προπονητή και δεν συζητά καθόλου το ενδεχόμενο μίας άμεσης επιστροφής Κετσπάγια.

Ακόμα και εκείνοι που είναι φανατικά υπέρ της επιστροφής Τιμούρ έχουν συναντήσει τη διαφωνία του προέδρου για να ληφθεί τέτοια απόφαση με τη δικαιολογία ότι «ο Τιμούρ κάποια στιγμή θα επιστρέψει αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει στην σωστή ώρα».

Η θέση αυτή δεν αρέσει στον Κετσπάγια, ο οποίος θα ήθελε την επιστροφή του στην «Κυρία» και πίστευε μάλιστα ότι με τον Παντελή στην προεδρία ξανά ήταν θέμα χρόνου να γίνει.

Βλέποντας όμως τον παλιό καλό του φίλο να ακολουθεί διαφορετική πορεία είναι φανερό ότι δεν αισθάνεται πλέον για τον Παντελή τα ίδια φιλικά αισθήματα.

Ο Σκοτεινός's picture

Ο Σκοτεινός