Με αυτήν την απίθανη ομάδα μιλάει ο Πάουλο Μπέντο

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Ένα μήνα μετά την αποχώρηση του από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Πάουλο Μπέντο μιλάει με την πιο απίθανη ομάδα που μπορείτε να φανταστείτε. Αν συμφωνήσει μάλιστα, θα βρει αρκετούς... γνωστούς!

Το διαζύγιο του Πορτογάλου τεχνικού με τους πρωταθλητές Ελλάδας ήταν κάπως επεισοδιακό και αυτό λόγω του ισχυρού χαρακτήρα του Μπέντου, που ζει και πεθαίνει με τις εμμονές του.

Όπως φαίνεται ο 48άχρονος τεχνικός έχει... σουξέ και ήδη μιλάει με αρκετές ομάδες. Μία από αυτές τον έχει προσεγγίσει πρόσφατα και προσπαθεί να αποσπάσει την υπογραφή του, προσφέροντας ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Δεν πρόκειται για σύλλογο, αλλά για εθνική ομάδα. Ποια είναι αυτή; Η Μαλαισία! Ο Μπέντο δεν είναι το πρώτο όνομα στη λίστα. Εκεί βρίσκεται ο Μάριο Γκόμεζ (με επιτυχημένη καριέρα στην Τζοχόρ), όμως έριξε... χυλόπιτα και κάπως έτσι προέκυψε ο Μπέντο.

Επίσημα δεν υπάρχει αντίδραση, όμως τα ΜΜΕ της Μαλαισίας αναφέρουν πως το σκέφτεται σοβαρά, αφού το οικονομικό όφελος θα είναι αρκετά μεγάλο.

Contra.gr's picture

Contra.gr