Ανόρθωση: Πέρασε δύσκολα… στο Αυγόρου

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

ΤΕΧΝ. ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 0-3 Σετ:17-25, 20-25, 19-25

Πιο δύσκολα από ότι αναμενόταν η Ανόρθωσις πέρασε από το Αυγόρου κερδίζοντας το πολύ καλό ΘΟΙ με 0-3 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 25 βαθμούς. Το ΘΟΙ έπαιξε πολύ καλά δείχνοντας ότι διαθέτει ανταγωνιστικό σύνολο.

Η «Μεγάλη Κυρία» έκανε δικό της το πρώτο σετ παρά την καλή απόδοση του μαχητικού ΘΟΙ. Η Ανόρθωσις κέρδισε με 17-25 και έκανε το 0-1 στα σετ. Στο δεύτερο και τρίτο σετ ο αγώνας μετατράπηκε σε αμφίρροπο με την Ανόρθωση έχοντας πιο πολλές επιλογές να κερδίζει 20-25 και 19-25 εξασφαλίζοντας τη νίκη πρωτιάς. 

ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ(Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ):Χαραλάμπους, Όθωνος, Χρίστου, Τζανουδάκη, Μιχαήλ, Χατζηκωνσταντίνου – Λίμπερο: Κούτα. – Αλλαγές:  Χρυσάνθου, Κωνσταντίνου.
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(Α. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Βασιλείου, Μπρατούνχινα, Παπαγεωργίου, Ελ. Κολοκοτρώνη, Βούκοβιτς, Σταυρινίδου – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Κόρντουν, Κωνσταντίνου.

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy