O Μίοντραγκ Μπόζοβιτς, ο οποίος προπόνησε αρκετές ομάδες-ανάμεσα τους και η ΑΕΠ (πρώην Πάφος FC), το 2005, μίλησε σε ξένο Μέσο για τον Αλεξάντερ Κοκόριν.
Ο Μαυροβούνιος που διετέλεσε κόουτς σε Ντιναμό Μόσχας, Λοκομοτίβ Μόσχας, Ερυθρό Αστέρα, και Ροστόφ (μεταξύ άλλων), ενώ στο παρελθόν απασχόλησε τόσο το ΑΠΟΕΛ, όσο και τον Απόλλωνα, δήλωσε πως ο Ρώσος επιθετικός του Άρη με το ταλέντο που έχει είναι…άσκοπο να αγωνίζεται στην Κύπρο, ενώ σημείωσε πως ποδοσφαιρικά μοιάζει στον Αντουάν Γκριεζμάν!
Αναλυτικά
:
«Δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει το επίπεδο που μπορεί στην Ιταλία, γι’ αυτό δεν πήρε τις ευκαιρίες του με τη Φιορεντίνα. Ίσως θα είχε βρει τον καλό του εαυτό, αλλά κανείς δεν έχει την υπομονή να περιμένει. Το να παίζει στην Κύπρο είναι απολύτως άσκοπο για το ταλέντο τουΘα μπορούσε να είχε κάνει περισσότερα, αλλά έτσι τα έφερε η μοίρα και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Για ακόμα τρία χρόνια μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Ο Κοκόριν δεν συνειδητοποίησε πλήρως τις δυνατότητές του και μπορούσε-έπρεπε να παίξει σε μεγάλους συλλόγους. Μοιάζει στον Αντουάν Γκριεζμάν. Έχουν εκρηκτική τεχνολογία, και οι δύο είναι ευκίνητοι».