Οι τοποθετήσεις του Σωφρόνη Αυγουστή, προπονητή της Ομόνοιας, μετά το τέλος του πρώτου αγώνα κόντρα στη Μίντιλαντ, στο ΓΣΠ, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Κόνφρερενς Λικγ.
Τι ανέφερε:
«Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Μας περιμένει μια δύσκολη αποστολή αλλά θα πάμε για να πάρουμε την πρόκριση. Δεν ήμασταν καλοί στο α’ μέρος, είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο τα διορθώσαμε και κάναμε καλό παιχνίδι. Κάποιες φορές στην αντεπίθεση πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Θα το αναλύσουμε το ματς και θα δούμε και τα καλά και τα κακά. Η Μίντιλαντ έκανε τη μοναδική μεγάλη της ευκαιρία μετά από ένα πέναλτι που είχαμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί μας βοήθησαν να βρούμε τα πόδια μας όταν είχαμε δύσκολες στιγμές. Ξέρουμε τι μας περιμένει, αλλά πάμε στη Δανία με μοναδικό στόχο την πρόκριση».
Για το τι φταίει και δεν έγιναν γκολ οι ευκαιρίες: «Ίσως να έπρεπε να τελειώσουν τις φάσεις πιο γρήγορα, όπως έκανε ο Μπέζους αλλά τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έκαναν αρκετή προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές».
Για το αν η άμυνα έφερε τη νίκη και για την ψυχραιμία στο β’ μέρος: «Έχουμε ένα γκρουπ που οι πλείστοι ποδοσφαιριστές είναι διεθνείς. Δεν πρέπει να πανικοβάλλονται, ούτε να αγχώνονται. Δεν πρέπει να πέφτουμε ψυχολογικά και πρέπει να έχουμε υπομονή. Όταν είχαμε υπομονή βάλαμε δύσκολα στον αντίπαλο».
Για τα ότι δεν σκοράρουν οι επιθετικοί: «Μακάρι στο επόμενο ματς να πάρουμε από κάποιους άλλους κάποια γκολ».
Για τη διαιτησία και πως πρέπει να παρουσιαστεί στη Δανία: «Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Πρέπει να πάμε στη Δανία και να μην επηρεαστούμε από την έδρα τους. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Στο β’ μέρος δεν κινδυνέψαμε. Ήμασταν πολύ καλοί και στα στημένα και στα μακρινά πλάγια άουτ. Στη ρεβάνς πρέπει να είμαστε πιο προετοιμασμένοι γιατί θα βάλουν περισσότερους παίκτες στο κουτί».