Η αλήθεια να λέγεται, στο νέο νικηφόρο του σερί ο Απόλλωνας πείθει σε σχέση με τις τέσσερις σερί νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ δεν άλλαζε την συνταγή αλλά πλέον θα το κάνει αναγκαστικά καθώς χάνει τους Χάμπο και Πίττα για άγνωστο χρονικό διάστημα.
Ο Φάνος Κατελάρης πιθανότατα θα είναι έτοιμος μέχρι τις 22 Νοεμβρίου και το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ. Αλλά και έτοιμος να μην είναι, ο Βουκασίν Γιοβάνοβιτς έδειξε ότι είναι πλέον στο 100% και τα πήγε εξαιρετικά στο παιχνίδι με την Δόξα.
Όσον αφορά την αντικατάσταση του Χάμπου, η επιλογή ακούει στο όνομα Άρνο Τζουμ ο οποίος ιατρικά είναι πανέτοιμος, αντικατέστησε τον αρχηγό στο παιχνίδι με την Δόξα και θα έχει μπροστά του άλλες δύο εβδομάδες για να φουλάρει και να βρεθεί στο 100% της ετοιμότητας του μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε για αρκετό διάστημα εκτός.
Το πιο… πολύπλοκο είναι το θέμα της αντικατάστασης του Ιωάννη Πίττα.
Αν είναι έτοιμος ο Γιάνκα θα πάρει αυτός την θέση στην επίθεση δίπλα στον Μπακαλί Νταμπό.
Μια άλλη λύση είναι να παίξει ο Αλμπάνης στην κορυφή της επίθεσης δίδυμο με τον Νταμπό και να παίξει στην θέση που έπαιζε μέχρι τώρα ο Ελλαδίτης ο Ίλιαν Ίλιεφ.

Χρίστος Χρίστου