Ο προπονητής ΑΣΙΛ, κ. Άγγελος Ευθυμίου μίλησε στην κάμερα της ομάδας, κάνοντας τον απολογισμό της λήξασας αγωνιστικής περιόδου κι έδωσε το στίγμα για την νέα σεζόν.
Αναλυτικά:
𝚪𝛊𝛂 𝛕𝛐𝛎 𝛂𝛑𝛐𝛌𝛐𝛄𝛊𝛔𝛍ό 𝛕𝛈ς 𝛔𝛆𝛇ό𝛎: «Σίγουρα είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Πετύχαμε τον κύριο στόχο που βάλαμε ως ομάδα που ήταν η άνοδος στη β’ κατηγορία. Ακόμα ένας στόχος που υπήρχε ήταν η ομάδα να φτάσει στον τελικό και κυπέλλου που κατακτήσαμε προσθέτοντας στον ΑΣΙΛ ακόμα ένα τρόπαιο στην ιστορία του».
𝚪𝛊𝛂 𝛕𝛐 𝛑𝛚ς έ𝛇𝛈𝛔𝛆 𝛕𝛐𝛎 𝛕𝛆𝛌𝛊𝛋ό 𝛋𝛖𝛑έ𝛌𝛌𝛐𝛖: «Όπως είπαμε πολλές φορές ήταν μια γιορτή και για τις δύο προσφυγικές ομάδες που εξασφάλισαν και την άνοδο στην β’ κατηγορία. Υπήρχε προετοιμασία ενός μηνός για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Διαχειριστήκαμε σωστά τους ποδοσφαιριστές ούτως ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής για να είναι έτοιμοι για τον τελικό. Στα τελευταία 3-4 παιχνίδια δουλέψαμε τακτικές που θα χρησιμοποιούσαμε στον τελικό. Από ότι φάνηκε από την παρουσία των ποδοσφαιριστών μας πήγαν όλα σύμφωνα με το πλάνο μας».
𝚪𝛊𝛂 𝛕𝛐𝛎 𝛋ό𝛔𝛍𝛐 𝛕𝛈ς 𝛐𝛍ά𝛅𝛂ς: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στον κόσμο και μας στήριξε. Σε κάποια σημεία που χρειαστήκαμε την συμπαράσταση του και την βοήθεια του ήταν εκεί και μας έσπρωξε για να κατακτήσουμε το κύπελλο και τους ξαναευχαριστούμε. Αυτό είναι το κέρδος όλης της χρονιάς για μένα. Το ότι βρέθηκαν πέραν των χίλιων οπαδών της ομάδας είτε κατάγονται από την Λύση είτε όχι, μας γεμίζει με αισιοδοξία ότι ο ΑΣΙΛ έχει κόσμο, έχει συμπαραστάτες. Σίγουρα θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο περισσότερους μπορούμε και την νέα σεζόν δίπλα μας».
𝚪𝛊𝛂 𝛕𝛈𝛎 𝛔𝛖𝛎𝛆𝛊𝛔𝛗𝛐𝛒ά 𝛕𝛐𝛖 𝚪𝛊ώ𝛒𝛄𝛐𝛖 𝚷𝛖𝛒ί𝛔𝛊𝛈: «Ήταν η πιο σημαντική συνεισφορά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κύριο Γιώργο Πυρίσιη. Είναι πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς αυτό τον άνθρωπο δεν θα μπορούσε ο ΑΣΙΛ να βάλει ένα πλάνο τριετίας, θα δυσκολευτόταν πολύ να πετύχει τον στόχο της ανόδου και να έχουμε μπροστά μας άλλα δύο χρόνια που έχουμε βάλει στόχο η ομάδα να μεγαλώσει και να δυναμώσει κι άλλο και να διεκδικήσουμε την άνοδο στην α’ κατηγορία. Τον ευχαριστούμε πολύ. Όταν ο ΑΣΙΛ έχει μαζί του αυτό τον άνθρωπο μόνο επιτυχίες μπορεί να έχει αυτή η ομάδα».
𝚪𝛊𝛂 𝛕𝛐𝛖ς 𝛑𝛂𝛒ά𝛄𝛐𝛎𝛕𝛆ς 𝛑𝛐𝛖 έ𝛑𝛂𝛊𝛏𝛂𝛎 𝛋𝛂𝛉𝛐𝛒𝛊𝛔𝛕𝛊𝛋ό 𝛒ό𝛌𝛐 𝛔𝛕𝛈𝛎 𝛔𝛆𝛇ό𝛎: «Η βοήθεια του κυρίου Γιώργου Πυρίσιη ήταν καθοριστική όπως έχω προαναφέρει. Πρέπει να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του ΑΣΙΛ που είναι εργάτες αυτής της ομάδας, την υπεραγαπούν, δουλεύουν καθημερινά για να πετύχει τους στόχους της και εμείς οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές να έχουν τα πάντα. Αυτή η ομάδα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα ούτε από μερικές ομάδες της α’ κατηγορίας. Η διοίκηση ήταν πάντα δίπλα μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τους φροντιστές, τον γενικό αρχηγό και τους ποδοσφαιριστές που δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά. Ήταν ένας λόγος που θέλαμε πάρα πολύ να ολοκληρώσουμε την σεζόν με τον τίτλο. Θα ήταν άδικο να τελείωνε η σεζόν χωρίς ένα τρόπαιο».
𝚪𝛊𝛂 𝛕𝛐𝛎 𝛑𝛒𝛐𝛄𝛒𝛂𝛍𝛍𝛂𝛕𝛊𝛔𝛍ό: «Έχουμε ολοκληρώσει με την αξιολόγηση του υφιστάμενου έμψυχου δυναμικού. Ξεκινήσαμε να συζητάμε με τους ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε όλοι, κάποιοι θα μείνουν, κάποιοι θα φύγουν. Είμαστε σε συζητήσεις για να ενημερώσουμε ποιοι θα αποχωρούν. Μέχρι την Κυριακή θα γνωρίζουν όλοι ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν και σιγά σιγά θα αρχίσουμε να διαπραγματευόμαστε επιλογές για την νέα σεζόν».
𝚪𝛊𝛂 𝛕𝛈𝛎 𝛎έ𝛂 𝛔𝛆𝛇ό𝛎 𝛋𝛂𝛊 𝛕𝛊 𝛎𝛂 𝛑𝛆𝛒𝛊𝛍έ𝛎𝛆𝛊 𝛐 𝛋ό𝛔𝛍𝛐ς 𝛕𝛈ς 𝛐𝛍ά𝛅𝛂ς: «Μπαίνουμε στη δεύτερη χρονιά του τριετούς πλάνου. Στην πρώτη χρονιά στη β’ κατηγορία και ο κόσμος του ΑΣΙΛ να είναι σίγουρος ότι θα χτίσουμε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα που θα αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι θα αγωνίζεται για τους τρεις βαθμούς. Δεν θα βάλουμε συγκεκριμένο στόχο, δεν υπάρχει η πίεση της ανόδους από φέτος. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να φέρουμε στην ομάδα τις πρώτες επιλογές, να συμπληρώσουν τους ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στην ομάδα από το υφιστάμενο ρόστερ και θα δουλέψουμε με στόχο να αγωνιζόμαστε πάντα με στόχο την νίκη».