Την 4η σερί της νίκη σε πρεμιέρες της Scottish Premier League πανηγύρισε η Ρέιντζερς, η οποία αν και δεν είχε δεχθεί γκολ στις δύο τελευταίες, πρώτες αγωνιστικές των σεζόν που πέρασαν, δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην Λίβινγκστον, που προηγήθηκε στο 5ο λεπτό, με το γκολ του Νομπλ.

Πρακτικά, αυτό σήμαινε, πως η ομάδα του Τζιοβάνι φαν Μπρόχορστ θα έπρεπε να προβεί σε μία ανατροπή, προκειμένου να ξεκινήσει ιδανικά την χρονιά, με φόντο την επιστροφή της στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Και το έκανε. Μετά τις απίθανες ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Τσόλακ να έχει ιδιαίτερη συμμετοχή σε αυτές, η ισοφάριση ήρθε  στο 72’ με τον Άρφιλντ και η απόλυτη ανατροπή επετεύχθη 101 δευτερόλεπτα αργότερα.

 

Σκόρερ; Ο συνήθης ύποπτος, Ταβερνιέρ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ και οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη νίκη της χρονιάς και στην 29η επικράτησή του προπονητή του, στον πάγκο της ομάδας, σε 42 αναμετρήσεις.

 

Για την ιστορία, πέρυσι, όπως και φέτος, η Ρέιντζερς επικράτησε της Λίβινγκστον στο «Άιμπροξ», πολύ πιο εύκολα, με 3-0 και ηττήθηκε στην 2η αγωνιστική από την Νταντί Γιουνάιτεντ με 1-0.