Ο Άρης ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, σε μια ιστορική μέρα για τον ίδιο. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αντιμετωπίζει απόψε στις 20:30 (Balla.com.cy, Cytavision Sports 1) την Νέφτσι Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν και θέλει να πάρει το αποτέλεσμα που θα του δώσει ελπίδες για πρόκριση στον επαναληπτικό.
Η αποστολή της ομάδας είναι μεν δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη. Η αντίπαλος έχει μελετηθεί και στον Άρη παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουν να φτάσουν το ζητούμενο που είναι η νίκη.
Ο Άρης αναμένεται να έχει και κόσμο μαζί του καθώς αρκετοί φίλοι της ομάδας και όχι μόνο θα δώσουν το παρών τους. Μάλιστα όπως ανακοινώθηκε θα υπάρχουν δωρεάν λεωφορεία για τους οπαδούς της ομάδας, τα οποία θα αναχωρήσουν από το γήπεδο ακαδημιών «Κωστάκης Χριστοφόρου» στο Σαλαμάντρα, Αγκύλης 3, στις 18:30.
Ο Αλεξέϊ Σπιλέφσκι δεν έχει στην διάθεση του τον άτυχο Στρούσκι, ενώ ο Παμπίκα πρόλαβε τελικά και είναι στην αποστολή. Ο Λευκορώσος προπονητής αναμένεται να παρατάξει τους Βανά, Ντελμίρο, Μπρόνσον, Γιαγκό, Καζού, Ζόκε, Μπράουν, Γκομίς, Μαγιαμπέλα, Σλόγκαρ και Σικόρσκι.

Αριστείδου Μιχαήλ