Στο προσκήνιο παραμένει το θέμα του επόμενου προπονητή στον Ολυμπιακό, με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ να είναι εκείνος που έχει κερδίσει τους ιθύνοντες του συλλόγου.
Ωστόσο, η περίπτωσή του δεν είναι απλή, αφού ο Ουκρανός τεχνικός ολοκληρώνει στο τέλος του μήνα τις υποχρεώσεις του στην Αλ Αΐν και έχει δεχθεί πρόταση από την ομοσπονδία της χώρας του.
Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι διατεθειμένοι να παλέψουν όσο πάει τη συγκεκριμένη περίπτωση, εξετάζοντας παράλληλα και τις εναλλακτικές λύσεις για να είναι για παν ενδεχόμενο έτοιμοι.
Οι Πειραιώτες έχουν επαφές και με άλλους υποψήφιους, όπως για παράδειγμα ο Ερνάν Κρέσπο που φαίνεται πως ακολουθεί στη σχετική λίστα, ενώ συντηρούνται οι πληροφορίες για τον πολλά υποσχόμενο Φραντσέσκο Φαριόλι που ακούγεται και για την Σάντερλαντ.
Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει γύρω το επόμενο δεκαήμερο, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, και μπορεί να προχωρήσει η περίπτωση κάποιου προπονητή που δεν έχει ακουστεί το όνομά του μέχρι σήμερα και κρατείται ως μυστικό το όνομά του.