«Συμφωνήσαμε με την ΑΕΚ για Κάιπερς, όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 1.000.000€ εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ούγκο Κάιπερς με τα χρώματα του Εργοτέλη όπως είναι λογικό εκτόξευσαν στα ύψη τις μετοχές του 21χρονου φορ.

Η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που κινήθηκε αστραπιαία για την απόκτηση του 21χρονου φορ βρίσκοντας τη χρυσή τομή με τον σύλλογο του Ηρακλείου έναντι 300.000 ευρώ. Η «Ένωση» μάλιστα ήδη έχει πληρώσει για την μεταγραφή.

Παρά την δεδομένη συμφωνία κυκλοφόρησαν εσχάτως σενάρια περί μπασίματος του Ολυμπιακού. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Γενικό Διευθυντή του Εργοτέλη, Γιώργο Τουτζάρη, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του, σημειώνοντας πως υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ την οποία η ομάδα της Κρήτης σέβεται.

Επίσης τόνισε πως εάν ο Ολυμπιακός ήθελε τον παίκτη έπρεπε να συμφωνήσει με τον Εργοτέλη, ενώ αναφέρθηκε και στον μάνατζερ του Βέλγου φορ.

«Ο Κάιπερς έχει συμβόλαιο με τον Εργοτέλη και θα πρέπει να ρωτάει ο μάνατζερ του πριν διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα. Συμφωνία με τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει.

Η μόνη ομάδα που ήρθε και μίλησε και συμφώνησε μαζί μας είναι η ΑΕΚ. Ο Εργοτέλης σέβεται τον λόγο του και αυτούς που σέβονται το σωματείο.

Εάν ο Ολυμπιακός ήθελε τον παίκτη θα έπρεπε να έρθει σε συμφωνία μαζί μας. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού», ήταν η δήλωση του Γιώργου Τουτζάρη στο gazzetta.gr.

Gazzeta.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ