Η ΑΕΛ ενημερώνει:
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η παρουσία του κόσμου της ΑΕΛ, στα εγκαίνια του νέου AEL Official Shop στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium» καθώς χιλιάδες ΑΕΛΙΣΤΕΣ όλων των ηλικιών έδωσαν το παρών τους στη φαντασμαγορική εκδήλωση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ, υποκλινόμαστε στο μεγαλείο του κόσμου της ΑΕΛ και εκφράζουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες για την μαζική παρουσία τους που δημιούργησε το αδιαχώρητο έξω από την Νότια Κερκίδα του Σταδίου.
Το νέο μας κατάστημα είναι μοντέρνο, σύγχρονο με εκατοντάδες προϊόντα της ομάδας μας και αποτελεί κόσμημα για το Σωματείο μας αλλά και το «ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium» και θα εξυπηρετεί όλους της φίλους της ΑΕΛ από τη Λεμεσό αλλά και ολόκληρη τη Κύπρο.
Παρών στα εγκαίνια ήταν σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές μας που υπομονετικά υπέγραψαν αυτόγραφα σε όλα τα παιδιά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.
Παιχνίδια, φουσκωτά, μουσική, φαγητό και ποτό και άλλες εκπλήξεις που ομόρφυναν την ολοκίτρινη εκδήλωση την οποία απόλαυσε ο κόσμος.
Τα εγκαίνια του νέου AEL Official Shop έγιναν από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας, κ.Νίκο Χριστουδουλίδη, στη παρουσία του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Λεμεσού κ.Αθανάσιου που τέλεσε και τον αγιασμό και του Προέδρου του ΚΟΑ, κ.Ανδρέα Μιχαηλίδη.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΑΕΛ κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ανέφερε μεταξύ άλλων. «Μετά από πολύμηνες προσπάθειες και σε συνεργασία με την εταιρεία Αθλητικών Ειδών Macron, το χορηγό και συνεργάτη μας στην Αθλητική Ένδυση, δημιουργήσαμε αυτό τον πολύ ωραίο χώρο που θα εξυπηρετούνται όλοι οι φίλοι της ΑΕΛ από όλη την Λεμεσό και θα προμηθεύονται τα προϊόντα της ομάδας μας. Μετά την ανάληψη της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος από το Σωματείο, ήταν στις προτεραιότητες μας, η δημιουργία ενός καταστήματος στα πρότυπα των μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης. Και θεωρώ ο σκοπός επιτεύχθηκε με μεγάλη επιτυχία. Θα πρέπει να τονίσουμε και την σημαντική αναβάθμιση που κάναμε στον χώρο των αποδυτηρίων μας αλλά και στους χώρους που χρησιμοποιεί η ομάδα μας, εδώ στο Στάδιο Άλφαμεγα. Για να προσφέρουμε όλες τις ανέσεις στους ποδοσφαιριστές μας και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, κατά την ημέρα των αγώνων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, θα συνεχίσει τις προσπάθειες για αναβάθμιση όλων των εγκαταστάσεων μας που θα προσφέρουν όλες τις ανέσεις που χρειάζονται οι αθλητές μας αλλά και τη δημιουργία νέων πηγών εσόδων για το Σωματείο μας. Την ίδια ώρα, θέλουμε να αναβαθμίσουμε και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στον κόσμο της ομάδας μας».
Το νέο AEL Official Shop θα λειτουργεί την ημέρα των εντός έδρας αγώνων αλλά και τις καθημερινές σε ωράριο το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.
Την καθημερινή του λειτουργία θα συνεχίσει όπως και πριν το AEL Official Shop το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Λεμεσού στην οδό Αγίας Ζώνης 12.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Σωματείο ΑΕΛ Λεμεσού