Με τέτοιο αρχηγό, έχεις μέλλον

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Τον είχαν που τον είχαν στα… ουράνια τον Βίκτορ οι Ανορθωσιάτες, τώρα η μετοχή του ανέβηκε πολύ περισσότερο στα μάτια των φίλων της ομάδας μετά από αυτό που έγινε το περασμένο Σάββατο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Έπαιξε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα με εξάρθρωση ώμου και τα έδινε όλα στο γήπεδο. Ο αναπληρωτής πρόεδρος Κυριακός Γιάγκου είπε ότι με αυτό τον τρόπο δείχνει κάποιος την αφοσίωση και την αγάπη για την ομάδα.

Βέβαια καλύτερο θα ήταν να μην τραυματιζόταν και θα μπορούσε η αγάπη να φαινόταν αλλιώς αλλά μιας και το έφερε έτσι η κατάσταση πάλι καλά.

Αυτό που γλίτωσε τα χειρότερα και επιτρέπει στους ανθρώπους της ομάδας να παρουσιάζονται σχεδόν σίγουροι ότι θα προλάβει το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα έχει να κάνει με τον τρόπο που λειτούργησε το ιατρικό τιμ και την άμεση και σωστή επανατοποθέτηση.

Μέσα από τις εξετάσεις που θα υποβληθεί και σήμερα ο αρχηγός θα διαφανεί η ζημιά και θα καθοριστούν τα επόμενα βήματα, ενώ με την επιστροφή στις προπονήσεις την Τρίτη θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει και η κατάσταση του Σεκού Σισέ. Φαίνεται ότι είναι θετικές οι ενδείξεις ότι θα είναι έτοιμος και αυτός για να αποτελέσει επιπλέον επιλογή.

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ