Τα αγαπημένα “παιδιά” της Mercedes (vid)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Η Mercedes παρουσίασε σε ένα σύντομο video της τα… αγαπημένα της πολυτελή μοντέλα από καταβολής εταιρείας. Ποιο είναι το νούμερο 1;

Για κάποιον λόγο που δεν μας αποκάλυψαν από την Mercedes, παρουσίασαν το τοπ 5, των αγαπημένων πολυτελών μοντέλων της ίδιας της εταιρείας. Σε ένα σύντομο video η Mercedes μας έδειξε ποια είναι τα αγαπημένα μοντέλα της στην ιστορία της εταιρείας, πράγμα ομολογουμένως δύσκολο μιας και δεν είναι 5-10 μοντέλα αλλά εκατοντάδες.

Έτσι ξεκινώντας από την 5η θέση όπου βρίσκεται η Mercedes 540 K, καταλήγουμε στην Mercedes 300 SLR η οποία είναι όντως ένα από τα καλύτερα στην ιστορία της αυτοκίνησης συνολικά. Ανάμεσα στο νούμερο 1 και το νούμερο 5 πάντως, βρίσκονται επίσης εξαιρετικά αυτοκίνητα της Mercedes. Η τέταρτη θέση ανήκει στην Mercedes Maybach G650 Laundalet των 630.000 δολαρίων, ενώ η τρίτη καταλήγει στην Mercedes 600. Στη δεύτερη θέση του βάθρου βρίσκεται η Mercedes Maybach S650 Cabriolet.

Από τη στιγμή που μιλάμε για πολυτέλεια πάντως είναι λογικό η Maybach να έχει δύο θέσεις μέσα σε αυτό το τοπ 5, όπως είναι και λογική η πρώτη θέση της 300SLR, η οποία στην ουσία κατασκευάστηκε σε μόλις δύο αντίτυπα προς κυκλοφορία στο δρόμο.

Πηγή:Gazzetta.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ