Σε ένα γήπεδο, όπου δυσκολεύεται να φθάσει σε νίκη, όπως είναι το Τσίρειο, η Πάφος FC αντιμετωπίζει απόψε (19:00) την ΑΕΛ. Η Παφιακή ομάδα, καλείται πάντως να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί και αν τα καταφέρει θα φθάσει στην 5η συνεχομένη της νίκη στο πρωτάθλημα και παράλληλα θα συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Συνάμα θα ξεπεράσει ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο και θα πάρει άλλη δυναμική και περισσότερη πίστη για τον μεγάλο της στόχο.
Ο Χένινγκ Μπεργκ αντιμετωπίζει τρία σημαντικά προβλήματα απουσιών, αφού εκτός είναι οι τραυματίες Ζάιρο, Ντράγκομιρ και Κβίντα. Δεδομένες δηλαδή ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα.
Ένα πιθανό σχήμα για την Πάφος FC είναι: Ο Άντος θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Παλάσιος (αντί του Κβίντα) και Μπάιριτς. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ικόκο και στο αριστερό ο Ζουνίνιο. Στο χώρο του κέντρου θα κινούνται οι Κανέ, Βαλακάρι και Χότσκο (αντί του Ντράγκομιρ) και στην επιθετική γραμμή οι Τάνκοβιτς και Σεμέδο, με τον Αμπντουραχίμι εάν είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνίζεται στην κορυφή, αλλιώς θα παίξει εκεί ο Αλ Γκαντιουί.