Έτσι… δεν χάνεται το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Ο Μικέλ Αρουαμπαρένα και ο Ντε Λεόντσο τα πάνε περίφημα στις ομάδες τους όπως μαθαίνουμε και πιθανότατα αν τα πήγαιναν ανάλογα και στην ΑΕΛ να μην έφευγαν τον Ιανουάριο.

Όπως και να έχουν τα πράγματα ο Μπρούνο Μπαλταζάρ με την διοίκηση έδωσαν βάση στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής καθώς εκεί εστιαζόταν το πρόβλημα και φαίνεται ότι χτύπησαν διάνα.

Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν δείχνουν ότι έχουν ποιότητα και τα γκολ πλέον έρχονται με μεγαλύτερη συχνότητα.

Μπορεί ο Τεσέιρα να τράβηξε για την ώρα πάνω του τα περισσότερα βλέμματα λόγω και των γκολ που πέτυχε όμως και οι υπόλοιποι βοήθησαν και οργανωτικά αλλά και στο σκοράρισμα.

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στο δύσκολο (και εκ των προτέρων αλλά και όπως εξελίχθηκε) τελευταίο παιχνίδι με την Αλκή σκόραραν τα τρία από τα τέσσερα αποκτήματα του Γενάρη.

Αν τα πράγματα συνεχίσουν επιθετικά τόσο καλά και ταυτόχρονα συνεχιστούν και οι αμυντικές επιδόσεις που είχε η ομάδα μέχρι σήμερα τότε οι πιθανότητα για να πάρουν στο τέλος της χρονιάς ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο θα αυξηθούν κατακόρυφα.

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ