«Πρόκληση να παίξω στην Τσεχία»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Ο Δημήτρης Μουλαζίμης επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ολίμπια Πράγας και μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την επιλογή του.

«Το ενδιαφέρον ήταν υπαρκτό από τον Δεκέμβριο, ήρθαν και με παρακολούθησαν. Ήρθε η πρόταση και είχα 5-6 μέρες για να αποφασίσω. Επέλεξα αυτή την πρόκληση σε ένα πρωτάθλημα στην κεντρική Ευρώπη. Νομίζω έκανα μια σωστή επιλογή» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όταν είσαι ποδοσφαιριστής σε καλή ηλικία θέλεις κίνητρα και στόχους. Όταν ήμουν 18 χρόνων πήγα στην Άσκολι όπου ήταν τρομερή εμπειρία για μένα».

Δεν ήταν καλή η χρονιά στον Εθνικό…
«Δεν κάναμε την καλύτερη χρονιά στον Εθνικό, ήρθε η πρόκληση αυτή και δεν μπορούσα να την αρνηθώ».

Τώρα υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα εκεί…
«Είναι περίοδος προετοιμασίας, πρώτο παιχνίδι είναι στις 3 Μαρτίου. Έχει κρύοι, χιόνι και διπλές προπονήσεις. Είναι και ο Γιώργος Κατίδης και ο Βασιλείου εδώ και με βοήθησαν πολύ,. Είναι σημαντικό από θέμα προσαρμογής. Το πιο βασικός είναι να έχω υγεία και να παίξω. Αν έρθει κλήση από την Εθνική ανδρών δεν θα έλεγα όχι».
Για τις συνθήκες εκεί…
«Είναι πλήρως επαγγελματίες εδώ. Το κρύο ωφελεί τους ποδοσφαιριστές καθώς είναι καλός καιρός για προπονήσεις. Το πρωτάθλημα τους χαρακτηρίζεται πολύ από δύναμη και ταχύτητα, στοιχεία τα οποία έχω».

Για τον προπονητή σου τον Ισραηλινό Μότι Ιβανίρ ο οποίος έπαιξε και στο ρεπορτάζ της Ανόρθωσης πριν έρθει ο Λέβι…
«Με ρώτησε αν γνωρίζω τον κ. Λέβι και με ρώτησε με ποιους Ισραηλινούς προπονητές συνεργάστηκα και του είπα για τον Γκούντμαν και τον Κλίνγκερ».

ΒΕΤ ΟΝ ALFA: Παίξε τώρα και ONLINE με €5 Bonus εγγραφής χωρίς κατάθεση