Οι… Κέρβεροι του πρωταθλήματος

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Δείτε πόσες φορές οι τερματοφύλακες κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους…

Οι τερματοφύλακες με τα περισσότερα «Clean sheets»:
Βάλε(Aπόλλωνας):14
Βοζίνια(AΕΛ):12
Πάμπλο(AΕΚ):11
Αρούς(Aνορθωση):10
Κόπριβετς(Πάφoς):8
Βεσελόφσκι (Nέα Σαλαμίνα):5
Πέρεθ(AΠΟΕΛ):4
Βάτερμαν(AΠΟΕΛ):3

Αναλυτικά:

Για την ΑΕΛ ο Βοζίνια κράτησε ανέπαφη την εστία του κόντρα στον Άρη εντός έδρας, Δόξα εντός, Eθνικό εκτός, Ολυμπιακό εντός, Ερμής εκτός, Αλκή εντός, ΑΠΟΕΛ εντός, Δόξα εκτός, ΑΕΚ εντός, Εθνικό εντός, Πάφο εκτός, Ερμή εντός.

Για τον Απόλλωνα ο Βάλε κράτησε ανέπαφη την εστία του κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα εντός έδρας, Άρη εντός. Εθνικό εντός, Πάφο εντός, Ομόνοια εκτός, Ολυμπιακό εντός, Ερμή εκτός, Νέα Σαλαμίνα εκτός, Πάφο εκτός, Ομόνοια εντός, Άρη εκτός, ΑΠΟΕΛ εκτός, Δόξα εκτός, ΑΕΚ εντός.

Για την ΑΕΚ ο Πάμπλο κράτησε ανέπαφη την εστία του απέναντι σε Ολυμπιακό εντός, Ερμή εκτός, ΑΕΛ εντός, Άρη εκτός, Αλκή εκτός, Εθνικός εκτός, Πάφο εντός, Ομόνοια εντός, ΑΕΛ εκτός, Νέα Σαλαμίνα εντός, Δόξα εντός.

Για τον ΑΠΟΕΛ ο Βάτερμαν κράτησε ανέπαφη την εστία του απέναντι στον Άρη εκτός έδρας, Αλκή εκτός, Δόξα εντός. Ο Πέρεθ δεν δέχθηκε γκολ από την Πάφο εντός έδρας και ΑΕΛ εκτός, Ανόρθωση εκτός, Αλκή εντός, ενώ ο Παρασκευά δεν δέχθηκε γκολ κόντρα στον Ερμή εκτός έδρας.

Για την Ανόρθωση ο Αρούς κράτησε ανέπαφη την εστία του απέναντι σε Αλκή εκτός, Άρη εντός, ΑΠΟΕΛ εκτός, Δόξα εντός, Πάφο εντός, Νέα Σαλαμίνα εντός, Άρη εκτός, Δόξα εκτός, Πάφο εκτός, Ολυμπιακό εκτός.

Για την Ομόνοια ο Φελτχούιζεν κράτησε ανέπαφη την εστία του απέναντι στην ΑΕΛ εντός έδρας, ο Χριστοδούλου με την Πάφο εντός, Αλκή* εκτός(60′), Άρη εντός. Ο Μιχαΐλοφ με Αλκή*(60’+)εκτός και Ερμή εντός. Ο Αλβμπόγκε με Ανόρθωση για 37 λεπτά…

Για την Αλκή ο Στρατηλάτης κράτησε ανέπαφη την εστία του στον αγώνα εκτός έδρας με τον Εθνικό και ο Πάρντο με Ολυμπιακό εκτός, Άρη εκτός, Δόξα εκτός.

Για την Νέα Σαλαμίνα ο Βεσελόφσκι κράτησε ανέπαφη την εστία του απέναντι στην ΑΕΚ εντός έδρας, Εθνικό εντός, Άρη εντός, Απόλλωνα εντός, Εθνικό εκτός, Πάφο εντός και ο Κίρεφ με τον Ολυμπιακό εντός.

Για την Πάφο ο Κόπριβετς κράτησε ανέπαφη την εστία του απέναντι σε Ολυμπιακό εκτός έδρας, ΑΕΛ εκτός, Νέα Σαλαμίνα εντός, Ανόρθωση εκτός, Άρη εντός, Δόξα εντός, Εθνικό εντός, Άρη εντός.

Για την Δόξα ο Γκρεμσλ κράτησε ανέπαφη την εστία του απέναντι σε Ολυμπιακό εκτός έδρας, Αλκή εκτός, ΑΕΛ εντός, Νέα Σαλαμίνα εκτός, Ανόρθωση εντός και ο Χατζηφραγκίσκου με τον Εθνικό εκτός.

Για τον Άρη ο Νουρεντινόφσκι κράτησε ανέπαφη την εστία του απέναντι στον ΑΠΟΕΛ εντός έδρας, Πάφο εκτός, Ολυμπιακό εκτός, Αλκή εντός, Δόξα εντός, Εθνικό εκτός.

Για τον Ερμή ο Αραπατζής κράτησε ανέπαφη την εστία του απέναντι στον Εθνικό εντός έδρας, Άρη εκτός, Εθνικό εκτός, Πάφο εντός, Ολυμπιακό εντός.

Για τον Ολυμπιακό ο Χίντι κράτησε ανέπαφη την εστία του απέναντι στην Δόξα εντός έδρας, Πάφο εντός, Άρη εντός.

Για τον Εθνικό ο Μπογκαντίνοφ κράτησε ανέπαφη την εστία του απέναντι στην Πάφο εντός έδρας, Νέα Σαλαμίνα εκτός, Πάφο εκτός, Ερμή εντός.

Την περσινή σεζόν (2016/17) την πρωτιά στην συγκεκριμένη κατηγορία κατέκτησε ο Μπόι Βάτερμαν.

 

 

 

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ