Από τη στιγμή που η κλήρωση έφερε ως αντίπαλο τον Ονήσιλο Σωτήρας στην προημιτελική φάση, κακά τα ψέματα, το σημερινό παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο προσφέρει στην ΑΕΚ την ευκαιρία της πρόκρισης… δύο γύρων.
Από τους «16» θα μπορέσει να πάει «κατευθείαν» στα ημιτελικά, καθώς, ας μη γελιόμαστε, ο Ονήσιλος μοιάζει απίθανο να μπορέσει να την απειλήσει με αποκλεισμό… Για να το πετύχει αυτό όμως, θα πρέπει πρωτίστως να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους «8», παίρνοντας το αποτέλεσμα που απαιτείται από τη σημερινή ρεβάνς με την ΠΑΕΕΚ (19:00).
Το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού διατηρεί ρευστό το σκηνικό, όμως η αλήθεια είναι πως εφόσον η ΑΕΚ παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο, θα μπορέσει να πάρει το (μοναδικό) ζητούμενο.
Εκτός πλάνων είναι μονάχα ο ανέτοιμος Γκιούρτσο. Ο Τρισκόφσκι είναι στην αποστολή, δεν είναι όμως σίγουρο ότι θα πάρει φανέλα βασικού. Αναμένεται ότι ο Καταλά θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, από τη στιγμή που το Σάββατο είναι προγραμματισμένο και το Σάββατο –χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το μυαλό είναι (και) στο «ΠΑΠ». Μιλίτσεβιτς, Μάμας, Εγγλέζου, Άλτμαν, Παναδέρο, Φαράζ, είναι μερικοί ποδοσφαιριστές που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα.

Ανδρέας Βεντούρης