Φόρεσε τη φανέλα και των δύο ομάδων και αν και ξένος ποδοσφαιριστής γνωρίζει πολύ καλά τι θα πει σούπερ ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα σε Απόλλων και ΑΕΛ. Ο λόγος για τον Άλεξ Ντα Σίλβα.
Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή
ο οποίος μας μίλησε γι’ αυτό το μεγάλο ματς και τόνισε πως στο μυαλό του θα είναι οι αναμνήσεις που έζησε με τον Απόλλων. Υπογράμμισε επίσης τον σεβασμό που έχει προς την ΑΕΛ.
Οι δηλώσεις του:
Τι σημαίνει ένα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες της Λεμεσού: «Κάθε ντέρμπι είναι ξεχωριστό ματς. Αλλά τα ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλων και ΑΕΛ είναι ιδιαίτερα, το περιμένεις με ανυπομονησία και ποτέ δεν θα ξεχάσω τις αναμετρήσεις αυτές».
Τι χρειάζεται για να πάρεις τη νίκη σε αυτό το σούπερ ματς: «Για να πάρει τη νίκη σε ένα τέτοιο ντέρμπι πρέπει να είσαι για 90 λεπτά συγκεντρωμένος. Θα πρέπει να έχεις πάθος, να κερδίζεις κάθε μονομαχία και να παλεύεις σε κάθε φάση. Η ομάδα που θα τα κάνει αυτά θα πάρει και τη νίκη».
Ποια ματς θυμάται περισσότερο; Αυτά με τη φανέλα του Απόλλων ή αυτά με τη φανέλα της ΑΕΛ: «Θυμάμαι περισσότερα αυτά που αγωνιζόμουν στον Απόλλων. Πάντα στη μνήμη μου θα είναι οι στιγμές που έζησα με τη φανέλα του Απόλλων και το λέω αυτό με τεράστιο σεβασμό προς την ΑΕΛ και τους οπαδούς της γιατί μου φέρθηκαν εξαιρετικά. Ειλικρινά σέβομαι την ΑΕΛ και τον κόσμο της».
Το μήνυμα του στους οπαδούς των δύο ομάδων: «Εύχομαι να δουν ένα πολύ καλό ματς με πολλά γκολ, μακριά από ακρότητες και επεισόδια. Να μείνουν στα πλαίσια της αθλητοπρέπειεας».

Θράσος Δημητρίου