Η Ίντερ δεν χαρίζεται σε κανέναν. Απέναντι στην Ουντινέζε που «καιγόταν» στην κυριολεξία για βαθμό ή, βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει για να βρίσκεται στη Serie A και την επόμενη σεζόν, η βέβαιη πρωταθλήτρια Ιταλίας έκανε την ανατροπή στις καθυστερήσεις με τον Φρατέζι και με το τελικό 2-1 πανηγύρισε μία ακόμη νίκη, στην ακροτελεύτια αναμέτρηση της 31ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η Ίντερ έγινε η πρώτη ομάδα στα χρονικά του ιταλικού πρωταθλήματος που φτάνει τους 82 βαθμούς μετά από 31 αγωνιστικές και στο φινάλε οι παίκτες και ο πάγκος γιόρτασαν την αποψινή ανατροπή, σκορπίζοντας παράλληλα ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό στους γηπεδούχους, που παρέμειναν στην 16η θέση με 28 βαθμούς (ισόβαθμοι με την Έμπολι) και στο +2 από την 18η θέση (Φροζινόνε), που στέλνει στη Serie B.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σάμαρτζιτς στο 40΄ και παρά την πίεση που δέχτηκαν στο β΄ μέρος, κατάφεραν να κρατούν μέχρι το 90΄+5 έναν υπερπολύτιμο βαθμό, ωστόσο, ο Φρατέζι, που είχε περάσει ξανά ως αλλαγή «λύτρωσε» την Ίντερ παίρνοντας το «ριμπάουντ» μετά το δοκάρι του Λαουτάρο Μαρτίνες και στέλνοντας την μπάλα στην άδεια εστία για το 2-1.

Οι «νερατζούρι» διατήρησαν το αήττητο που έχουν από τα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, όταν είχαν γνωρίσει τη μοναδική ήττα έως τώρα στο πρωτάθλημα από την Σασουόλο στο Μιλάνο με 1-2. Εκτοτε δεν γνωρίζουν τι θα πει ήττα, καθώς η τελευταία από την Μπολόνια στις 9 Μαρτίου, ήταν στο πλαίσιο του Κυπέλλου…