Η Ανόρθωση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως θα προχωρήσουν σε ενημέρωση προς τους οπαδούς της ομάδας, για το δάνειο της Εταιρείας με την Εθνική Τράπεζα για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Αναλυτικά:
«Καλείστε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση της πιο πάνω Εταιρείας, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:30, στην Αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος (ανατολική πλευρά) στη Λάρνακα.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
1. Ενημέρωση για το δάνειο της Εταιρείας με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου) Λτδ και τον τρόπο διευθέτησης του οφειλόμενου ποσού.

2. Οποιαδήποτε άλλη εργασία που μπορεί να διεξαχθεί σε γενική συνέλευση.
Λευκωσία 7 Νοεμβρίου 2023
Με εντολή του Διοικητικού Συμβουλίου
Αδάμος Μοντάνιος
Γραμματέας

Σημειώσεις:
Κάθε μέτοχος που δικαιούται να παραστεί και να ψηφίσει στην πιο πάνω Συνέλευση, μπορεί να διορίσει αντιπρόσωπο για να παραστεί και να ψηφίσει εκ μέρους του. Δεν είναι αναγκαίο ο αντιπρόσωπος αυτός να είναι μέτοχος της Εταιρείας.
Το έγγραφο διορισμού πληρεξουσίου αντιπροσώπου θα πρέπει να κατατεθεί στο Εγγεγραμμένο Γραφείο της Εταιρείας (Οδός Παντελή Κατελάρη 16, Μέγαρο Διαγόρας, 7ος όροφος, 1097 Λευκωσία τουλάχιστον 48 ώρες πριν από το χρόνο που ορίστηκε η Συνέλευση».