Με απουσίες για να κλείσει… καρέ

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Κάποτε για την Ομόνοια οι τέσσερις συνεχόμενες νίκες ήταν πράγμα συνηθισμένο. Τα τελευταία χρόνια πάνε να εκλείψουν τέτοια σερί, όμως σήμερα οι πράσινοι στο ΓΣΠ έχουν την ευκαιρία μετά από σχεδόν ένα χρόνο να κάνουν καρέ συνεχόμενων νικών στο παιχνίδι με τον Ερμή.

Δεν θα είναι καθόλου εύκολο αλλά ο στόχος δεν αλλάζει σε καμιά περίπτωση και δεν είναι άλλος από τη νίκη που θα προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς και θα ανεβάσει την ομάδα ακόμα περισσότερο. Η δυσκολίες γίνονται ακόμα μεγαλύτερες αν αναλογιστεί κανείς τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει σήμερα ο ΙβάιλοΠέτεφ.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ θα λείψουν έξι ποδοσφαιριστές. Για διάφορους λόγους είναι εκτός Μαργκάσα, Δημητρίου, Μπρέεβελντ, Χριστοδούλου, Κανού και Εκίθα.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, ο Μιχαϊλοφ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με την τετράδα μπροστά του να αποτελείται από τους Τζαϊλσον, Καντέ, Γουίλιαμ και Κατελάρη. Στη μεσαία γραμμή ο Μαδούρο θα πάρει την θέση του Μαργκάσα και θα είναι δίπλα στον Άλεξ.

Αριστερά θα διατηρηθεί ο Αντόνια και δεξιά ο Χριστοφή στη θέση του Δημητρίου. Λόπες και Ντάρμπισαϊαρ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Βύντρα.

ΒΕΤ ΟΝ ALFA: Παίξε τώρα και ONLINE με €5 Bonus εγγραφής χωρίς κατάθεση