Είναι θέμα αντίδρασης…

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Κάθε προπονητής σχεδιάζει το πλάνο δράσης της ομάδας του βασισμένος στις ανάγκες του εκάστοτε αγώνα με σκοπό το σχέδιό του να επικρατήσει. Είθισται να λέμε ότι «οι παίκτες κάνουν τον προπονητή» και όταν τα πράγματα γίνονται ζόρικα αυτοί που είναι εντός των τεσσάρων γραμμών καλούνται να δράσουν, ενώ όταν ο αντίπαλος καταφέρει να πάρει το προβάδισμα να… αντιδράσουν.

Διαβάστε πιο κάτω τι κάνουν οι ομάδες του TOP6 όταν βρεθούν πίσω στο σκορ…

AΕΚ
Η ομάδα της Λάρνακας βρέθηκε πίσω στο σκορ 4 φορές. Κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα μόλις μια φορά. Συγκεκριμένα μετρά 2 ήττες (Oμόνοια, Nέα Σαλαμίνα), 1 ισοπαλία (Aπόλλων) και μόλις μια νίκη (Oλυμπιακός).

AΕΛ
Οι Γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού βρέθηκαν πρώτη γκολ 6 φορές. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ποτέ δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα. Μέτρησε 3 ήττες (AΕΚ, Πάφoς, Oμόνοια) και 3 ισοπαλίες (Aπόλλων(2), Aνόρθωση).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Η Aνόρθωση βρέθηκε πίσω στο σκορ 6 φορές. Η ”Κυρία” δέχτηκε την ήττα μόλις μια φορά, κάτι που δείχνει την αντίδραση που βγάζει η ομάδα της Αμμοχώστου στα παιχνίδια της. Συγκεκριμένα μετρά 3 ισοπαλίες (AΕΚ, Aπόλλων, Oμόνοια), 2 νίκες (Aλκή, AΕΚ) και 1 ήττα (AΠΟΕΛ).

AΠΟΕΛ
Οι περσινοί πρωταθλητές βρέθηκαν πίσω στο σκορ 5 φορές. Κατάφεραν να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ 2 φορές (Nέα Σαλαμίνα(2). Δέχθηκαν 2 ήττες (Aνόρθωση, AΕΚ) και ήρθαν ισόπαλοι 1 φορά (Eθνικός).

AΠΟΛΛΩΝΑΣ
Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ο Aπόλλωνας βρέθηκε πίσω στο σκορ 2 φορές. Με την λήξη των αγώνων η ομάδα της Λεμεσού μέτρησε μια ισοπαλία (Oλυμπιακός) και μία νίκη (Eρμής).

OΜΟΝΟΙΑ
Οι πράσινοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ 8 φορές στο φετινό πρωτάθλημα κάτι που φανερώνει τις μεγάλες αδυναμίες της φετινής Oμόνοιας. Η ομάδα της Λευκωσίας μέτρησε 4 ήττες (Πάφoς, Eρμής, ΑΠΟEΛ, ΑEΚ), 2 ισοπαλίες (Aλκή, Eθνικός) και 2 νίκες (Nέα Σαλαμίνα, Δoξα).

Τα στατιστικά της ΑΕΚ
Τα στατιστικά της ΑΕΛ
Τα στατιστικά της Ανόρθωσης
Τα στατιστικά του ΑΠΟΕΛ
Τα στατιστικά του Απόλλωνα
Τα στατιστικά της Ομόνοιας

Άντρος Ιωάννου

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ