Παιδιά και ΑΕΚ… ένα!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

 

Δεν υπάρχει πιο όμορφη στιγμή θαρρώ για έναν πατέρα από το να ταξιδεύει στην Ευρώπη με την αγαπημένη του ομάδα έχοντας μαζί του το παδί του (ή τα παιδιά του στη συγκεκριμένη περίπτωση) ντυμένο στα κιτρινόμαυρα. Αυτό το κατάλαβα, ή πιο σωστά το εμπέδωσα στη διάρκεια της πτήσης με την ΑΕΚ, όπου υπήρχαν και αρκετά παιδιά μέσα σε αυτή. Κυρίως παιδάκια με τις φορεσιές τους, όλα τους ντυμένα στην πιο όμορφη διχρωμία, την κιτρινόμαυρη, αλλά και κοριτσάκια…

Όλα κατά τη διάρκεια της πτήσης βρίσκονταν σε θέση… μάχης περιμένοντας να σβήσει η φωτεινή ένδειξη «φοράμε τη ζώνη μας» για να κάνουν «ντου» στους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να βγάλουν φωτογραφίες, να πάρουν αυτόγραφα και να τους εκφράσουν τον θαυμασμό και την αγάπη τους. Έτσι κι έγινε με τουλάχιστον 6-7 παιδάκια να γεμίζουν τον διάδρομο και να πηγαίνουν στα ινδάλματά τους για τις καθιερωμένες selfie και τα κλασικά αυτόγραφα σε μπλούζες και χαρτιά.

Εννοείται πως η παρουσία του Γιάννη Αϊβάζη (γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του) ήταν σημαντική και για το κοριτσάκι της παρέας, που δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει αυτόγραφο από τον γνωστό ηθοποιό!

Gazzeta.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ