Πήρε σπουδαία νίκη επί του Άρη στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ», η ψυχολογία της βρίσκεται στα ύψη, η αυτοπεποίθηση των παικτών άλλαξε, η νέα αρχή με τον Γιάννη Αναστασίου ξεκίνησε ιδανικά και τώρα η Ομόνοια πάει…με το πόδι στο γκάζι για την πρόκριση στο κύπελλο που η κατάκτησή του αποτελεί και τον μεγάλο στόχο της σεζόν.
Οι πράσινοι κοντράρονται με την ΑΕΖ, ωστόσο για να προχωρήσουν στους «4» θα πρέπει να κάνουν κάτι που δεν πέτυχαν ενάντια στην ομάδα του Ζακακίου. Ποιο είναι αυτό; Να τους νικήσουν για πρώτη φορά φέτος.
Ο Γιάννης Αναστασίου
πάει…υποψιασμένος στην αναμέτρηση και δεν θέλει με τίποτα να ξυπνήσουν οι άσχημες μνήμες τόσο του α’ όσο και του β’ γύρου. Προετοίμασε κατάλληλα τους παίκτες του ενώ μετρά τις επιστροφές των Ψάλτη και Στεπίνσκι.
Επιπλέον, Σιπριάνο και Χάμπος που έγιναν αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι οφ δεν έχουν κάτι το ανησυχητικό, παρά μόνο κάποιες κράμπες κι έτσι θα δηλώσουν το παρών τους ενόψει του αυριανού (28/2-19:00) παιχνιδιού.
Από την άλλη, δεν βρίσκονται στην αποστολή Μπασιρού και Σίμιτς, ωστόσο είναι στην τελική ευθεία της επιστροφής τους.
Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί κι ο Άνταμ Λανγκ.
Έτσι μια πιθανή 11άδα αναμένεται να συγκροτηθεί από τους: Φαμπιάνο, Μάθιους, Κουλιμπαλί (Λανγκ), Παναγιώτου, Σιπριάνο, Κούσουλος, Χάμπος, Μπέζους, Αλιούμ, Σεμέδο, Στεπίνσκι.

Θράσος Δημητρίου