Η πρωτιά έφερε σιγουριά

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Το είπε ξεκάθαρα ο Ανδρέας Παντελή στην αρχή της σεζόν.

«Θέλουμε να επαναφέρουμε την Ανόρθωση εκεί που την αφήσαμε». Με βουρκωμένα μάτια μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος ο πρόεδρος της ομάδας δεν είπε τίποτα περισσότερο από αυτό.

Για όσους δεν γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στο «Α. Παπαδόπουλος», ο Ανδρέας Παντελή είχε παραιτηθεί από πρόεδρος του συλλόγου στα τέλη του 2008 κατηγορούμενος από τους μέχρι τότε συνεργάτες του στη διοίκηση για οικονομικές ατασθαλίες, ενώ η ομάδα διέπρεπε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και «φλέρταρε» με πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Έκτοτε, αν και έγιναν πολλές προσπάθειες από τους διαδόχους του για ανασυγκρότηση και ανασύνταξη της ομάδας, αυτή δεν βρήκε ποτέ τα πόδια της και δεν κατάφερε να ορθοποδήσει και να διακριθεί.

Mπορεί η ποδοσφαιρική ομάδα να έβρισκε κάποιες περιόδους τον τρόπο για να αναρριχηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, εντούτις τα χρέη του συλλόγου αυξάνονταν και η διοικητική αβεβαιότητα γυρόφερνε σαν «φάντασμα» επηρεάζοντας τα αποτελέσματα εντός του αγωνιστικού χώρου.

Στις 17 Ιανουαρίου του 2018 ο Ανδρέας Παντελή συμπληρώνει ένα χρόνο ως πρόεδρος της Ανόρθωσης και το μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο δεν έχει ακόμη κερδηθεί. Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα η ομάδα να στεφθεί πρωταθλήτρια και να ξαναμπεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μέχρι τότε, ο κόσμος της Ανόρθωσης μπορεί να περιμένει, αυτή τη φορά όμως αισθανόμενος περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά.

Τάσος Θεοδώρου

ΒΕΤ ΟΝ ALFA: Παίξε τώρα και ONLINE με €5 Bonus εγγραφής χωρίς κατάθεση