Μεγάλες νίκες για Πανεπιστήμιο Κύπρου και Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς κέρδισε το Πανεπιστήμιο Κύπρου στην γυναικεία Καλαθόσφαιρα του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος και με το καλημέρα δηλώνει παρόν και στο φετινό δύσκολο μαραθώνιο .

Οι παίκτριες του Πανεπιστημίου Κύπρου με το καλημέρα έδειξαν τις προθέσεις τους και παίζοντας πολύ δυνατά στην άμυνα κατάφεραν πολύ νωρίς να δημιουργήσουν μία διαφορά ασφαλείας την οποία διεύρυναν με την πάροδο του χρόνου .

Το 17 -27 του πρώτου μέρους έγινε 24-41 στην τρίτη περίοδο για το Πανεπιστήμιο Κύπρου  γεγονός που ελευθέρωσε από το άγχος ακόμη περισσότερο τις παίκτριες του Πανεπιστημίου Κύπρου οι οποίες έδειξαν στην πορεία τις αρετές και τις ικανότητες τους.

Από την άλλη οι παίκτριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας έδειξαν να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να βρουν τα πατήματα τους και είμαστε σίγουροι ότι το ταλέντο που διαθέτουν πολύ σύντομα θα μεταφραστεί σε επιτυχίες .

Το τελικό 38-54 όπως εξελίχτηκε το παιγνίδι κρίνεται δίκαιο  .

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ                35-27

Τεράστια νίκη πέτυχε το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο επί του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου σε ένα παιγνίδι όπου κυρίαρχο στοιχείο ήταν η … αστοχία και των δύο ομάδων γεγονός απόλυτα δικαιολογημένο αφού στα πρώτα παιγνίδια τα χέρια είναι κυρίως «κρύα» και σε συνδυασμό με το άγχος των πρώτων παιγνιδιών είναι κάτι που επηρεάζει αρνητικά τις καλαθοσφαιρίστριες.

Το παιγνίδι όμως ήταν πολύ δυνατό με δυνατές και αμφίρροπες μονομαχίες για κάθε μπάλα σε κάθε γωνιά του γηπέδου.

Τα στενό προβάδισμα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου στο πρώτο δεκάλεπτο 6-8 ανατράπηκε σύντομα σε 22-16 (σκορ πρώτου ημιχρόνου)  για τις παίκτριες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου οι οποίες από την στιγμή που πήραν προβάδισμα δεν κοίταξαν ποτέ πίσω κερδίζοντας τελικά τον αγώνα με 35-27  αφού με καλή άμυνα και οργανωμένες επιθέσεις δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις αντιπάλους τους να πλησιάσουν και να διεκδικήσουν την νίκη .

Το τελικό 35-27 δημιούργησε αισθήματα ιδιαίτερης αισιοδοξίας ανάμεσα στις παίκτριες του Τεχνολογικού πανεπιστημίου αφού έδειξαν ότι φέτος μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα του πρωταθλήματος …

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 

A/A Πανεπιστημιακές ομάδες

 

Αγώνες Νίκες Ήττες Πόντοι Βαθμοί
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 1 1 0 54-38 2
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 1 1 0 35-27 2
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 1 0 1 27-35 1
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 1 0 1 38-54 1

 

 

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ