ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK                             2-6  (2-6)
Άλλη μία σημαντική νίκη πέτυχε το Πανεπιστήμιο Frederick μέσα στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Φούτσαλ αντρών αφού μετά από μεγάλη εμφάνιση κατάφερε να κερδίσει ακόμη ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι το Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Μπαίνοντας πολύ σοβαρά στο γήπεδο και παίζοντας εξαιρετικά καλά οι παίκτες του Πανεπιστημίου Frederick κατάφεραν να προηγηθούν  με 3-0 στο ημίχρονο προβάδισμα το οποία ήταν αρκετά σημαντικό για να κτίσουν  πάνω του στο δεύτερο μέρος .
Από την άλλη στο Β μέρος οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου αντιστάθηκαν σθεναρά με πάθος και δύναμη πετυχαίνοντας μάλιστα και δύο τέρματα στοιχεία όμως που δεν ήταν αρκετά για να διαταράξουν τις ισορροπίες αφού από την άλλη η διαχείριση του αγώνα από τους παίκτες του Πανεπιστημίου Frederick ήταν υποδειγματική πετυχαίνοντας μάλιστα ακόμη τρία τέρματα γράφοντας το τελικό 2-6 και παραμένοντας για ακόμη μία αγωνιστική στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αγκαλιάζοντας και τον τίτλο χωρίς  όμως αυτό να μην μπορεί να ανατραπεί κάτω από προϋποθέσεις και συνδυασμό αποτελεσμάτων .
Η συνέχεια θα είναι συναρπαστική.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ                 7-0  (3-0)
Καταιγιστικό ήταν το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο απέναντι στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο αφού από την αρχή φρόντισε να δημιουργήσει συνθήκες νίκης γεγονός το οποίο και επισφράγισε με την ευρεία του νίκη  στο τέλος .
Άλλωστε στο μυαλό των παικτών του ένα μόνο αποτέλεσμα κυριαρχούσε αν ήθελαν να παραμείνουν στο κυνήγι του τίτλου ξέροντας ότι ο βασικός τους αντίπαλος για τον τίτλο  το Πανεπιστήμιο Frederick καλπάζει αήττητος.
Με γρήγορες επιθέσεις και μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμά οι παίκτες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου απέδειξαν για ακόμη μία φορά γιατί βρίσκονται στα ψηλά της βαθμολογίας.
Με το 3-0 του πρώτου μέρους και τους παίκτες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου να μην μπορούν να αντιδράσουν στο Β μέρος το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο κυριάρχησε στον αγώνα πετυχαίνοντας ακόμη 4 τέρματα διευρύνοντας το σκορ σε 7-0 το οποίο ήταν και το τελικό .
Με την νίκη του αυτή το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο παραμένει σε τροχιά τίτλου-υπό προϋποθέσεις- και η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον .
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

A/A Πανεπιστημιακές ομάδες

 

Αγώνες Νίκες Ήττες Ισοπαλίες Τέρματα Βαθμοί
FREDERICK UNIVERSITY 5 5 0 0 31-7 15
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 6 4 2 0 15-13 12
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 6 1 2 2 19-23 5
4. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 6 1 4 1 16-34 4
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 5 1 3 1 19-23 4

 

 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ