Και η ΑΕΛ στο #FootballPeople Action Weeks 2017

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Στηρίζοντας το διεθνές κίνημα που συμμετέχουν πάνω από 100,000 άνθρωποι, η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ συμμετέχει στο #FootballPeople Action Weeks 2017 με διάφορες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν σε αυτές τις δυο εβδομάδες.

Μια από αυτές είναι και η φωτογράφιση που έκανε ο αρχηγός της ομάδας μας Μάριος Νικολάου με το μπλουζάκι του #FootballPeople, θέλοντας να στείλουμε ενα μήνυμα κατά των διακρίσεων.

Το #FootballPeople διοργανώνεται από το FARE network κάθε Οκτώβριο και έχει ως στόχο την αποτροπή των διακρίσεων στο ποδόσφαιρο αλλά και να προάγει την κοινωνική ένταξη των ομάδων αυτών στο κοινωνικό σύνολο.

Το FARE network αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό ποδοσφαιρικό οργανισμό που πρεσβεύει την εκστρατεία κατά των διακρίσεων σε 39 χώρες. Η εκστρατεία αυτή αποτελεί τη μεγαλύτερη σε ολόκληρη την Ευρώπη και στοχεύει στη καταπολέμηση του ρατσισμού, σεξισμού, εθνικισμού, της ομοφοβίας, των θρησκευτικών διακρίσεων και των διακρίσεων σε άτομα με αναπηρίες.

Το #FootballPeople Weeks είναι μια σημαντική περίοδος για το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο καθώς ενώνει αυτούς που παρακολουθούν, συμμετέχουν αλλά και διοργανώνουν το άθλημα.

ΒΕΤ ΟΝ ALFA: Παίξε τώρα και ONLINE με €5 Bonus εγγραφής χωρίς κατάθεση