Έχει… απωθημένα

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Δεν χρειάζεται να κάνει ιδιαίτερη προετοιμασία στο ψυχολογικό κομμάτι ο Σωφρόνης Αυγουστή ενόψει του αυριανού ντέρμπι. Αρκεί να θυμίσει στους παίκτες του πως πέρυσι ο Απόλλωνας δεν κέρδισε σε κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος την Ανόρθωση.

Έμεινε, βέβαια, στην ιστορία η «εξάρα» στο Κύπελλο, αλλά στο πρωτάθλημα η ομάδα της Λεμεσού πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό και τα αποτελέσματα που είχε απέναντι στην «Κυρία».

Τα περσινά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα:
04.12.16 ΑπόλλωνΑνόρθωση 1-1
05.03.17 ΑνόρθωσηΑπόλλων 0-0
08.04.17 ΑνόρθωσηΑπόλλωνα 3-1
14.05.17 ΑπόλλωνΑνόρθωση 1-1

Οπότε φέτος ο Απόλλωνας πάει αν μη τι άλλο… υποψιασμένος. Οι παίκτες που ήταν και πέρυσι στην ομάδα έχουν ιδία πείρα, οι υπόλοιποι πληροφορήθηκαν τα καθέκαστα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν θα είναι στον πάγκο λόγω της τιμωρίας του, αλλά έχει προετοιμάσει ήδη την ομάδα του για το ντέρμπι.

Η Αταλάντα δεν υπάρχει στο μυαλό κανενός. Ή τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεση του τεχνικού του Απόλλωνα. Να την αποβάλλει από το μυαλό των παικτών του.

Άλλωστε ο πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα κι εκεί ο αυριανός αντίπαλος βρίσκεται στην κορυφή. Και σίγουρα η ομάδα της Λεμεσού δεν θα θέλει να ανοίξει περισσότερο η ψαλίδα με την Ανόρθωση, αλλά να κλείσει. Και προς αυτή την κατεύθυνση προετοιμάζει την ομάδα του ο Σωφρόνης Αυγουστή.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ