Αποκαρδιωτική η προπώληση του Απόλλωνα λόγω… ταυτοποίησης

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Αποκαρδιωτική είναι μέχρι στιγμής η προπώληση των εισιτηρίων του Απόλλωνα για το “ΠΑΠ”, καθώς οι οργανωμένοι ανακοίνωσαν αποχή λόγω της ταυτοποίησης.

Δείτε τι είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, στον ΣΠΟΡ FM:

Για το γηπεδικό: «Έγινε το πρώτο βήμα. Όμως μέχρι την παράδοση του γηπέδου στις τρεις ομάδες του Λεμεσού δεν αλλάζει κάτι. Μέχρι τότε θα αγωνιζόμαστε στο Τσίρειο»

Για τις προσπάθειες του Νίκου Κίρζη: «Ήταν ένα από τα όνειρα της οικογένειας Κίρζη. Έγιναν προσπάθειες και στο παρελθόν όμως δεν κατέστη δυνατό και σίγουρα ο πρόεδρος είχε καταλυτική παρουσία στο να γίνει το γήπεδο. Βέβαια ο Νίκος Κίρζης δεν ήταν ο μόνος αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες που έβαλαν και ΑΕΛ και Άρης»

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Τέτοιου είδους παιχνίδια θα έχουμε πολλά φέτος. Είναι ένα παιχνίδι που δίνει τρεις βαθμούς. Είμαστε στις αρχές του πρωταθλήματος και δεν υπάρχει οποιαδήποτε πίεση»

Για τα αγωνιστικά νέα: «Απομένει μια προπόνηση ακόμη και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αυτό που μένει είναι να δούμε τα πλάνα του κυρίου Αυγουστή»

Για την προπώληση: «Υπό διαφορετικές συνθήκες τα εισιτήρια δεν θα υπήρχαν τώρα. Μέχρι στιγμής θα έλεγα πως η προπώληση είναι αποκαρδιωτική και δεν ξέρουμε πόσο κόσμο θα έχουμε στο ντέρμπι»

Για την ταυτοποίηση: «Πρέπει να εξαλήψουμε εντελώς την βία και αυτό μας ενδιαφέρει. Όμως αυτό που πρέπει να πούμε είναι πως τα τελευταία χρόνια έχουν μειωθεί τα κρούσματα, χωρίς να γίνει κάτι το ιδιαίτερο. Βέβαια υπάρχουν κάποια κρούσματα όμως αυτό συμβαίνει όχι μόνο στο ποδοσφαίρου αλλά γενικότερα εκεί που υπάρχει όχλος. Μάλιστα το πρωτάθλημα μας φέτος είναι ανταγωνιστικό, όμως το να γίνει ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς είναι κρίμα. Σίγουρα αναγνωρίζουμε την προσπάθεια του κράτους για να αντιμετωπίσουν τους ταραξίες, όμως είναι κρίμα να μην υπάρχουν καθόλου φίλαθλοι. Το λυπηρό δεν είναι πως θα είναι για το παιχνίδι στη Λάρνακα αλλά είναι για όλα τα ντέρμπι και αυτό είναι πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει πως διαφωνούμε με οποιοδήποτε μέτρο κατά των μεμονωμένων ταραξιών. Δεν μπορείς όμως να βάζεις όλους τους φίλαθλους στην ίδια μοίρα».

 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ