Τεράστια πρόοδος στα έργα της «Αγιάς Σοφιάς»! (pics)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

 

Μπορεί τις τελευταίες δυο μέρες με αφορμή την αναμενόμενη εκδίκαση της προσφυγής στο ΣτΕ για την ΜΠΕ του γηπέδου της ΑΕΚ που θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου να ασχολούμαστε κυρίως με τα προβλήματα που επιχειρεί να δημιουργήσει ο δήμαρχος, κάτι που αποδείχτηκε και από την αρνητική (όπως επίσης αναμενόταν) απόφαση του Δ.Σ. για την υπογειοποίηση, ωστόσο η πορεία των εργασιών δεν επηρεάζεται.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε η εξέλιξη των έργων είναι τεράστια τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε από τον πρότζεκτ μάνατζερ του έργου όσα υποστηρίζαμε στο σχετικό ρεπορτάζ εδώ στο gazzetta.gr σύμφωνα με το οποίο η πρόοδος είναι τουλάχιστον έξι μέρες μπροστά από όσα προβλέπονταν να γίνουν στο χρονοδιάγραμμα τέτοια εποχή. Κάτι πολύ σημαντικό όπως ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος σε πρόσφατες δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94.6.

Αυτό αποδεικνύει ότι όχι μόνο τα έργα συνεχίζονται κανονικά -κάτι που επισημαίνουμε διότι είναι πολλά τα σχετικά ερωτήματα που έχουμε δεχθεί- αλλά πως είναι τέτοιος ο ρυθμός δουλειάς που αποδεικνύει πως το έργο θα υλοποιηθεί (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα με όσα γίνονται από τους… εχθρούς εντός κι εκτός ΑΕΚ) νωρίτερα ίσως από το προβλεπόμενο.

Το γεγονός ότι δεν υπηρεάζεται από όλες τις κινήσεις (την προσφυγή που εκδικάζεται την επόμενη εβδομάδα και την καταγγελία στην διεύθυνση Δασών) που γίνονται από τους πολέμιους της «Αγιάς Σοφιάς» η οικοδομική άδεια επιβεβαιώνει το φωτογραφικό υλικό αφού συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες, κάτι που υπογράμμισε ο κ. Ανδριόπουλος (θυμίζουμε πρότζεκτ μάνατζερ και στη δημιουργία του νέου «Καραϊσκάκης» και στην «AEL FC Arena».

 

Gazzeta.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ