Πρώτη κουβέντα για το Καυτανζόγλειο

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

 

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» συζήτησαν για τις λεπτομέρειες που θα αφορούν την χρήση του Καυτανζογλείου Σταδίου τη διετία 2018-2020, ενδεχομένως και για έναν ακόμη χρόνο ανάλογα με την πορεία των έργων κατασκευής του νέου γηπέδου στην Τούμπα, καθώς δεν είναι μια απλή υπόθεση και μια συμφωνία, η οποία μπορεί να προκύψει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η διοίκηση του Σταδίου έχει εκφράσει δημοσίως, μέσω του προέδρου της διοικούσας επιτροπής κ. Μητιντζή, τη θετική άποψη αναφορικά με την μετεγκατάσταση του ΠΑΟΚ στο εθνικό γήπεδο της Θεσσαλονίκη, αλλά υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες που θα πρέπει να ξεκαθαριστούν μέχρι να προκύψει οριστική συμφωνία και «πέσουν» οι υπογραφές.

Παράλληλα, υπάρχει η δέσμευση από την πλευρά του «Δικεφάλου» για την πλήρη κάλυψη των απαραίτητων βελτιωτικών έργων στο Στάδιο προκειμένου να αποκτήσει την άδεια συμμετοχής στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Gazzeta.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ