Παραλίγο τραγωδία κατά την κατεδάφιση γιγάντιας καμινάδας (pics &vid)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Κυριολεκτικά παρά τρίχα σώθηκε ο χειριστής μηχανήματος κατεδάφισης, καθώς οι λάθος υπολογισμοί παραλίγο να αποβούν μοιραίοι.

 

 

Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του ένας χειριστής μπουλντόζας κατά τη διάρκεια της κατεδάφισης μίας τεράστιες καμινάδας, ύψους τουλάχιστον 50 μέτρων, στην Αλαμπάμα των Η.Π.Α.

Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε τη χρήση εκρηκτικών, όμως ύστερα από δύο αποτυχημένες απόπειρες αποφασίστηκε η παραδοσιακή μέθοδος της μπουλντόζας.

Ο… θαραλλέος χειριστής της, όμως, αποδείχθηκε λιγάκι άπειρος, καθώς ναι μεν κατάφερε να γκρεμίσει το στόχο του σηκώνοντας ένα σύννεφο σκόνης, πλην όμως η γιγαντιαία κατασκευή έπεσε πάνω στο μηχάνημα με τον ίδιο να εγκλωβίζεται στα συντρίμια.

Η ανάσα των θεατών και των συναδέλφων του κόπηκε για λίγο, μέχρι να φτάσουν τα υπόλοιπα μέλη του συνεργείου και να διαπιστώσουν προς ανακούφιση όλων ότι -εκτός από κάποιες εκδορές- ήταν καλά στην υγεία του.

Gazzeta.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ