Ωφέλησε όντως αυτή η διακοπή;

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ο ΑΠΟΕΛ πριν την διακοπή του πρωταθλήματος έδειχνε ότι δεν είχε τις δυνάμεις να φτάσει στο ψηλότερο επίπεδο απόδοσης, καθώς οι συνεχόμενοι αγώνες σε Ευρώπη και Κύπρο είχαν κουράσει μέχρι ενός σημείου τους ποδοσφαιριστές των “γαλαζοκιτρίνων”.

Αυτή η κούραση ήταν εμφανής στον αγώνα με την Αλκή, όπου η ομάδα της Λευκωσίας γλίτωσε την παρτίδα στο… 90φεύγα και κατάφερε να φύγει με τους 3 βαθμούς. Τότε ο Γιώργος Δώνης δήλωσε πώς η διακοπή θα είναι ευεργετική για την ομάδα του προκειμένου να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές του και να επανέλθουν στην καλή τους κατάσταση.

Όλα αυτά όμως θα φανούν στον αγώνα με την μαχητική Δόξα, που φέτος έδειξε ότι πάει για μεγάλα πράγματα συγκριτικά με το εκτόπισμά της. Η ομάδα της Κατωκοπιάς θα κατέβει στον αγώνα με σκοπό το βαθμολογικό κέρδος, δείχνει ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση και μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει την ζημία σε όλους τους “μεγάλους”.

Πάντως ο αγώνας στο ΓΣΖ είναι ευκαιρία για να αποδείξουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους καθώς είναι πίσω στη βαθμολογία, έστω με αγώνες λιγότερους, μετατοπίζοντας περισσότερη πίεση στους προπορευόμενους.

Μιχάλης Τίκκος

 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ