Ιδιοκτήτης ερασιτεχνικής ομάδας προσέλαβε άστεγους!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Τρομερή κίνηση από το μεγάλο αφεντικό της ερασιτεχνικής Billericay Town FC στο Έσεξ, αφού φιλοξενεί δύο άστεγους και μάλιστα, τους προσέλαβε στην ομάδα του!

 

 

Ο λόγος για τον Γκλεν Τάμπλιν, ο οποίος συνάντησε στο δρόμο του δύο άνδρες που το μόνο που είχαν ήταν μια γωνία στο πεζοδρόμιο και μια κουβέρτα για να αντιμετωπίσουν το κρύο…

Σύμφωνα με τη «Mirror», πρόσφερε στους δύο άνδρες πόστα στο γήπεδο της Billericay Town FC, ενώ τους φιλοξενεί και στα γραφεία της ομάδας!

«Εδώ και έναν μήνα τους αγοράζω φαγητό και καφέ κάθε φορά που τους βλέπω και μιλάμε για λίγα λεπτά… Είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι τι θα μπορούσα να κάνω για να τους φτιάξω τη ζωή και του έδωσα μια ευκαιρία. Τους έφερα μαζί μου στο γήπεδο και τους είπα ότι θα μείνουν στα γραφεία μας για λίγο καιρό.

Προς το παρόν θα εργαστούν προσωρινά, μέχρι να γίνουν μόνιμοι… Μόλις είδα τα δάκρυα στα μάτια τους, αισθάνθηκα υπέροχα από την ευγνωμοσύνη τους, όμως πλέον πρέπει να διαβεβαιώσω ότι θα σταματήσουν να πίνουν και θα μείνουν μακριά από τα προβλήματα…» ανέφερε ο Τάμπλιν.

Gazzeta.gr

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ