Απίστευτα φωτορεαλιστικά τατουάζ (pics)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Τατουάζ που δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι φωτογραφίες ή έργο τέχνης σε δέρμα.

Ο Ινάλ Μπερσεκόφ είναι μισός Ρώσος και μισός Βέλγος. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στους τομείς βίντεο και φωτογραφίας, ενώ ορίζει τον εαυτό του ως «video and digital art killer». Και είναι, όπως αποδεικνύουν τα ασπρόμαυρα φωτο-ρεαλιστικά τατουάζ που δημιουργεί και τα οποία μοιάζουν σαν να έχουν τυπωθεί στο δέρμα των πελατών του.

Η ποιότητα της δουλειάς του είναι τέτοια που, πραγματικά, είναι αδύνατον να αποφασίσεις κατά πόσον βλέπεις το τατουάζ κάποιου ή μια ασπρόμαυρη φωτογραφία ή ένα έργο ζωγραφικής που ανήκει στο κίνημα του υπερρεαλισμού.

«Άρχισα να ζωγραφίζω στα έξι μου, γρήγορα έφτασα σε ένα καλό επίπεδο, αλλά δεν μου ήταν αρκετό γιατί έβλεπα καλύτερους από μένα. Έτσι είπα στον εαυτό μου: “δεν μπορείς να σταματήσεις εδώ”, και συνέχισα να ζωγραφίζω μέχρις ότου έφτασα σε ένα επίπεδο που μπορώ να το βαφτίσω “ένας πραγματικός σχεδιαστής”» δηλώνει.

Πρόσφατα, τράβηξε την προσοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης καθώς έγινε ο αγαπημένος καλλιτέχνης τατουάζ του Καναδού ράπερ Drake. Κέρδισε και τον δικό μας θαυμασμό.

Πηγή: reader.gr

Πηγή:Gazzetta.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ