Το φάουλ του Πίρλο

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Ο Αντρέα Πίρλο ανακοίνωσε πως τον Δεκέμβριο θα κρεμάσει τα παπούτσια του, έτσι η τελευταία μεγάλη ανάμνηση από τα κατορθώματα του θα είναι για πάντα εκείνο το φάουλ που η μπάλα άλλαξε πορεία πιο απότομα κι από ταρίφα.

…κι όμως πας ρε Αντρέα Πίρλο και το χτυπάς με λόμπα, με στυλ προκλητικό φωνάζοντας χωρίς να πεις κουβέντα στον Άγγλο ότι το γεγονός πως δεν μπήκε στις διάφορες ευκαιρίες που μαεστρικά δημιούργησες σ” όλο το ματς ήταν απλά τυχαίο και ότι η ανωτερότητα σου είναι τόσο ολοφάνερη που δεν μπορεί να αποτυπωθεί με τον χαρακτηρισμό «ένα ακόμα εύστοχο πέναλτι» και το περνάς στην Ιστορία σε μια άλλη κατηγορία απ’αυτή που κατατάσσουμε τα εκατοντάδες εύστοχα πέναλτι των μεγάλων διοργανώσεων, σε μια κατηγορία που συναντάμε αρκετά ακόμα πέναλτι “Πανένκα” τα οποία όμως δεν είναι αριθμός, είναι πέναλτι με όνομα και αναμνήσεις…

Η ομορφιά της άνεσης, 25/6/2012

Μερικές φορές με το στυλ του νομίζεις ότι γυρίζει στο σπίτι το βράδυ, πετάει τα κλειδιά στο τραπεζάκι δίπλα στην πόρτα και λέει: «Βάλε ρε γυναίκα τίποτα να φάμε, επιτέλους να βάλω και ένα σκαρπίνι να χαλαρώσω». Όχι επειδή είναι τεμπέλης ή βαριέται, όχι επειδή δεν του αρέσει, αλλά επειδή τα κάνει όλα τόσο ψύχραιμα και ήρεμα σαν να είναι απλά. Επαγγελματικά και χειρουργικά. Άλλωστε όπως έχει πει κι ο Λίπι: «Είναι ένας σιωπηλός ηγέτης, μιλάει με τα πόδια του».

Του Πίρλο το ανάγνωσμα, 25/6/2012

Πηγή:Sombrero.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ